Θέλετε να αποκτήσετε δυναμική παρουσία στον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας; Τότε δεν έχετε παρά να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας στον κατάλογο της ιστοσελίδας ellada-diakopes.com.

Το ellada-diakopes.com είναι ένας επαγγελματικός και τουριστικός κατάλογος με πληροφορίες για ταξίδια και διακοπές στην Ελλάδα. Ένας επαγγελματικός κατάλογος, με πληροφορίες για εταιρείες, καταστήματα, αγγελίες και πωλήσεις προϊόντων σε όλη τη χώρα.

Μέσω αυτής της ιστοσελίδας ο κάθε επιχειρηματίας, που ασχολείται με τον τουρισμό, έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει την επιχείρηση του μόνο με 10€, δίνοντας τις απαραίτητες λεπτομέρειες, όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, επεξηγηματικό κείμενο, χάρτη, logo, φωτογραφίες και το κυριότερο link προς την ιστοσελίδα του.

Μάλιστα η επεξεργασία της καταχώρησης παρέχεται εντελώς δωρεάν, επιτρέποντας αλλαγές και προσθήκες.

Παράλληλα, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας ενημερώνονται για τον καιρό των μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδας, αλλά και τις κυριότερες ειδήσεις.

Επισκεφθείτε το ellada-diakopes.com και μάθετε περισσότερα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.