To travelplan.gr, ο πιο σύγχρονος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα «ντύνεται» Αϊ-Βασίλης και κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στους φίλους του!

Έχοντας αγκαλιάσει τον κόσμο των social media και σε ανταπόδοση της θερμής ανταπόκρισης του κοινού, διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι στην «Πόλη του Φωτός»!

Βάση των αποτελεσμάτων προηγούμενου διαγωνισμού/έρευνας του travelplan.gr, το Παρίσι αναδείχθηκε ο No1 προορισμός στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων. Το travelplan.gr κρατώντας την υπόσχεσή του, στέλνει τον τυχερό του επόμενου διαγωνισμού στο μοναδικό προορισμό!

Ο τυχερός νικητής θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει παρέα με το αγαπημένο του πρόσωπο και να γνωρίσει από κοντά το Παρίσι. Να απολαύσει την πανοραμική θέα της πόλης από τον Πύργο του Άιφελ, να θαυμάσει από κοντά την Αφροδίτη της Μήλου και να γευτεί τα εκλεκτά γαλλικά κρασιά και την περίφημη γαλλική κουζίνα!

To ανανεωμένο travelplan.gr, με το νέο site του και με αναβαθμισμένες online υπηρεσίες, δεν σταματά να εξελίσσεται και να χαρίζει στους φίλους του μοναδικά δώρα! Κάντε like στη σελίδα του ταξιδιωτικού οργανισμού στο Facebook και ανακαλύψτε έναν κόσμο που το ταξίδι είναι τρόπος ζωής: Τον κόσμο του travelplan.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.