Ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους δισεκατομμυριούχους το 2019

Η χώρα της Αφρικής που κερδίζει τις εντυπώσεις


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
13:30
19/04/2019
Ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους δισεκατομμυριούχους το 2019
4
loading

Σύμφωνα με το boutique ταξιδιωτικό γραφείο πολυτελών διακοπών Original Travel, ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου γι αυτήν τη χρονιά είναι η Αίγυπτος.

Οι συγκεκριμένοι ταξιδιώτες επιλέγουν την Αίγυπτο τόσο για τα πολυτελή θέρετρα στην Ερυθρά Θάλασσα, όσο και για τις κρουαζιέρες κατά μήκος του Νείλου, οι οποίες γίνονται πραγματικά ανάρπαστες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει αλλά και τις προσδοκίες των πελατών τους, οι υπεύθυνοι του ταξιδιωτικού γραφείου πιστεύουν ότι συγκριτικά με πέρυσι, η φετινή χρονιά θα έχει τις τριπλάσιες κρατήσεις για τον συγκεκριμένο προορισμό.

Πλούσια σε ιστορία, πολιτισμό και πολυτέλεια, η Αίγυπτος προσφέρει εμπειρίες που απευθύνονται σε όλους, κερδίζοντας έτσι το κοινό. Εκτός από την φαραωνική ιστορία της, η Αίγυπτος έχει πολλά ορόσημα που την χαρακτηρίζουν όπως και ελληνικές, ρωμαϊκές και ισλαμικές επιρροές για να εξερευνήσει ο επισκέπτης.

Οι δισεκατομμυριούχοι που την επιλέγουν απολαμβάνουν, εκτός από την πλούσια ιστορία και τα αξιοθέατά της, τις πολυάριθμες πολυτελείς ανέσεις της, ανάμεσα στις οποίες εκλεκτά εστιατόρια στο Κάιρο και παραλιακά θέρετρα στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Αυστριακός

  μπαίνοντας στην ελλάδα στους ευζωνες θα το ξεχωριζες και χωρίς έλεγχο διαβατηρίων, απο τα "πλαστικοδενδρα" κατά μήκος του δρόμου. Διορθώστε πρωτα τα δικά σας και μετά ασκήστε κριτική.
  Καλό Πάσχα

 2. avatar kyrik

  Μέσα στη βρώμα είναι αρκετές χώρες χωρίς αυτό να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τον τουρισμό τους, π.χ. Ταυλάνδη, Φιλιππίνες κλπ. Τα καταλύματα για τους τουρίστες σε αυτές τις χώρες είναι μέσα στη χλιδή. Τη βρώμα θα την νοιώσεις αν το επιδιώξεις.

 3. avatar John From NY

  Ονόματα ατόμων που πάνε να βάλετε. Η Αίγυπτος από ότι ξέρω είναι μέσα στην βρώμα και στα θέρετρα έχουν σταματήσει να πηγαίνουν. Βασικά εκεί είναι ωραία αλλά πας σε ένα resort.

 4. avatar κρίμα

  γιατί είμαι μόλις εκατομμυριούχος

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει