Για ακόμη μία χρονιά η διεθνούς φήμης τουριστική πλατφόρμα TripAdvisor ανέδειξε τις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου στα ετήσια βραβεία των χρηστών της Travelers Choice Awards για το 2019.

Η τελική κατάταξη δημοσιεύεται μετά από ψηφοφορία των χρηστών του TripAdvisor όπως αυτή διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ψήφους των χρηστών της.

Για ακόμη μία χρονιά, λοιπόν, δύο ελληνικές παραλίες, στο ίδιο νησί και στον ίδιο νομό, φιγουράρουν ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου, καταλαμβάνοντας την 15η και 21η θέση στην τελική κατάταξη.

Το γεγονός ότι ο Μπάλος στην 15η θέση και το Ελαφoνήσι στην 21η, στα Χανιά, συμπεριλήφθηκαν για ακόμη μία φορά στη λίστα του TripAdvisor δεν εκπλήσσει ιδιαιτέρως, καθώς με το εξωτικό τοπίο που τις διακρίνει καταφέρνουν κάθε χρόνο να κερδίζουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών τους και χρηστών της τουριστικής πλατφόρμας.

Στην κορυφή της λίστας σκαρφάλωσε η παραλία Baia do Sancho, στην περιοχή Fernando de Noronha στη Βραζιλία, ενώ στη δεύτερη ακολουθεί η ακτή Varadero στο Varadero στην Κούβα και στην τρίτη θέση η Eagle Beach, στο Palm στην Aruba. Η La Concha στο Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία βρίσκεται στην τέταρτη θέση και η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την Grace Bay στα νησιά Turks & Caicos.

Δείτε ολοκληρωμένη τη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο σύμφωνα με τους χρήστες του TripAdvisor εδώ.