Οι 11 ελληνικοί προορισμοί που επιλέγουν οι Ρώσοι

Προτιμούν να ταξιδεύουν στην Ελλάδα εκτός τουριστικής περιόδου


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
16:47
19/02/2019
Οι 11 ελληνικοί προορισμοί που επιλέγουν οι Ρώσοι
loading

Οι Ρώσοι αποτελούν μία από τις πιο δυναμικές αγορές στο τουριστικό κομμάτι της χώρας, οι οποίοι επιλέγουν διάφορα σημεία της Ελλάδας για τις διακοπές τους και μάλιστα σε περιόδους εκτός τουριστικής αιχμής.

Οι προτιμήσεις τους, όπως αναφέρονται από την ένωση Ρώσων tour operators και τον ΕΟΤ Μόσχας, δεν περιορίζονται στο «πακέτο» ήλιος- θάλασσα, ενώ διευρύνονται αναλόγως με τις δραστηριότητες που έχει να τους προσφέρει ο κάθε προορισμός.

Ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς, λοιπόν, εμφανίζεται η Πελοπόννησος γενικότερα, με τη Μονεμβασιά και το Μυστρά σε κοντινή απόσταση να ακολουθούν. Ο Γερολιμένας στη Μάνη κεντρίζει το ενδιαφέρον με την άγρια ομορφιά του, ενώ τα Λουτρά Καΐάφα ενδείκνυνται για τουρισμό ευεξίας.

Η Αλόννησος με το μοναδικό οικοσύστημά της προσφέρεται για εναλλακτικό τουρισμό, ενώ η Μακεδονία με την Αριδαία και τα δημοφιλή λουτρά Πόζαρ και το Νυμφαίο, ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης, συγκεντρώνουν ένα μεγάλο ποσοστό προτίμησης.

Από τις επιλογές των Ρώσων δεν παραλείπεται το πανέμορφο Καστελόριζο, η «απόκοσμη» Σαμοθράκη και οι Φούρνοι Ικαρίας, ενώ από τα νησιά του Ιονίου διακρίνονται οι χαμηλών τόνων Παξοί.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει