Γευστικές εκπλήξεις στα Rocabella Mykonos και Santorini για τη φετινή σεζόν

Γκίκας Ξενάκης και Βασίλης Κυρίτσης στην ομάδα των πολυτελών boutique ξενοδοχείων


ΤΑΞΙΔΙΟΔΗΓΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ
15:32
26/02/2015
Γευστικές εκπλήξεις στα Rocabella Mykonos και Santorini για τη φετινή σεζόν
loading

Οδηγός Μύκονος
Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα ξενοδοχεία Rocabella Mykonos και Rocabella Santorini εγκαινιάζουν την καλοκαιρινή περίοδο, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με κορυφαίους επαγγελματίες της εστίασης και ετοιμάζουν εκπλήξεις που θα μας μείνουν αξέχαστες!

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos συνεργάζεται και φέτος με τον Γκίκα Ξενάκη, τον ταλαντούχο Chef του Aleria Restaurant. Ο Γκίκας Ξενάκης, έχει ήδη δημιουργήσει ένα προσωπικό μαγειρικό στιλ που τον κατατάσσει ανάμεσα στους ανανεωτές της ελληνικής γαστρονομίας, ενώ η δουλειά του στα εστιατόρια των ξενοδοχείων Rocabella στην Μύκονο και Σαντορίνη κατά την προηγούμενη χρονιά, διακρίθηκε με 2 βραβεία - της Aegean Cuisine και της Ελληνικής Κουζίνας.

Οδηγός Μύκονος

Επιπλέον και αναφορικά με το ξενοδοχείο Rocabella Santorini, το φετινό menu θα επιμεληθεί ο χαρισματικός Chef Ardit Kacorri, με τη συμβολή της ομάδας του Rocabella Santorini και φυσικά τη βοήθεια του COO του ομίλου, Γεωργιου Καλφόπουλου.

Νέο «μέλος της ομάδας», ο bartender και συνιδιοκτήτης του The Clumsies, Βασίλης Κυρίτσης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος το 2012 υπήρξε ο πρωταθλητής και εκλεκτός του World Class Bartender. Συνεργάζεται για πρώτη φορά με τα ξενοδοχεία Rocabella Mykonos & Santorini για να δημιουργήσει τα πιο εμπνευσμένα και ευρηματικά cocktail - πρόκληση για κάθε ουρανίσκο και φυσικά μοναδικά signature cocktails για να δροσίσουν το καλοκαίρι μας.

Τέλος, στα ξενοδοχεία από φέτος θα στηθεί και menu food pairing με cocktails από τους παραπάνω κυρίους, οπότε δεν έχουμε παρά να μετράμε αντίστροφα για ένα ανατρεπτικό γευστικά καλοκαίρι.

Info: Εκτός από τους ενοίκους των ξενοδοχείων, το menu θα είναι διαθέσιμο και για τους επισκέπτες.

Rocabella Mykonos: http://www.rocabella-hotel-mykonos.com

Rocabella Santorini: http://www.rocabella-hotel-santorini.com

katoFasa_Article_Mykonos

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει