Μια πληθώρα από εντυπωσιακά pop- ups έχουν προγραμματιστεί για φέτος το καλοκαίρι και αναμφισβήτητα το πιο φαντασμαγορικό από όλα θα είναι αυτό της Moët & Chandon στο Épernay της Γαλλίας!

Σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, εκλεκτά εδέσματα θα συνδυαστούν με άφθονο ποτό και φυσικά τη διάσημη σαμπάνια. Υπεύθυνος για τα ποτά θα είναι ο chef de cave της Moët, Benoît Gouez, ο οποίος έχει διατελέσει επικεφαλής στο οινοποιείο για σχεδόν δέκα χρόνια. Ένας άνθρωπος που ξέρει περισσότερα για ένα ποτήρι σαμπάνιας από σχεδόν τον καθένα στον πλανήτη.

Όσο για το γαστριμαργικό κομμάτι, ο Yannick Alléno, ένας σεφ που εισήλθε στον ελίτ κύκλο των μεγαλύτερων σεφ στον κόσμο το 2007, όταν βραβεύτηκε με τρία αστέρια Michelin για το έργο του στο ξενοδοχείο Le Meurice στο Παρίσι.

Έχοντας το όνομα “Le & “, το pop -up θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στον πολυτελή ιδιωτικό χώρο υποδοχής του οινοποιείου, στο L’ Orangerie και χωρίζεται σε τέσσερις ξεχωριστές εμπειρίες, που θα ενώσουν τη σαμπάνια με το καλό φαγητό.

Ξεκινώντας με το ενδιαφέρον “Salt Bar 7”, επτά διαφορετικά ορεκτικά, συνδυάζοντας διαφορετικές υφές, γεύσεις και αισθητική θα πρέπει να ταιριάξουν με την ανάδειξη της φυσικής γεύσης του Moët Impérial.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα γεύμα στο Cook’ooning κελάρι σε συνδυασμό με τMoët & Chandon Grand Vintage 2006.

Η εμπειρία νούμερο τρία, το “Blind Shot Room” περιλαμβάνει δοκιμή διάφορων γεύσεων με Moët & Chandon Grand Vintage 1999 σε μια τυφλή γευσιγνωσία.

Για να ολοκληρώσετε την εκδήλωση, κάτι γλυκό από το Sugar Club θα κλείσει τη βραδιά με ένα ποτήρι vintage σαμπάνια.

Το pop -up θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 9 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου 2014.

Για κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Moët & Chandon με ένα κλικ εδώ.