Κοιτάζοντας κατάματα τα νησάκια της Δήλου και της Ρήνειας, σπαρμένες, λες, μέσα στο κατάφυτο (κι όμως υπάρχει!) κυκλαδίτικο τοπίο και με το γαλάζιο του Αιγαίου να υποκλίνεται στα πόδια τους, οι βίλες «Δήλες και Ρηνειές» είναι οι «διακοπές όπως θα έπρεπε να είναι»… Ξέγνοιαστες, ανεξάρτητες, γαλήνιες και αυθεντικές.

Μόλις 5 χιλιόμετρα από την πόλη της Τήνου και φτιαγμένες από το ίδιο το σώμα της τηνιακής γης, μέσα σε ένα κτήμα 8.000 τ.μ., οι «Δήλες και Ρηνειές» αποτελούνται από 8 αυτόνομες και 2 επιπέδων κατοικίες, οι οποίες αναπτύσσονται γύρω από τον ατμοσφαιρικό χώρο της κοινόχρηστης πισίνας.

Η easy living αισθητική μπλέκεται κομψά με τα στοιχεία της κυκλαδικής παράδοσης, δημιουργώντας έτσι αδιαίρετους κρίκους σύνδεσης ανάμεσα στο χθες, το σήμερα και το αύριο…

Κάθε κατοικία (100 – 180 τ.μ.) διαθέτει 2 – 4 υπνοδωμάτια, 3-4 μπάνια, ευρύχωρο καθιστικό, τραπεζαρία, τζάκι, κουζίνα με πλήρη και cutting edge εξοπλισμό, απόλυτα απομονωμένες ιδιωτικές βεράντες, κήπο, parking 2-3 θέσεων και μπορεί να φιλοξενήσει από από 4 έως 11 άτομα.

Μόλις λίγα λεπτά από την παραλία του Αγίου Φωκά, και με έναν villa manager – θεματοφύλακα της ηρεμίας και της χαλάρωσης κάθε φιλοξενούμενου, οι «Δήλες και Ρηνειές» είναι κάτι περισσότερο από μία πρόταση πολυτελούς διαμονής. Είναι πρόσκληση στην εμπειρία της αυθεντικής και γενναιόδωρης ελληνικής φιλοξενίας.

Η ομάδα των εξειδικευμένων προπονητών, διαιτολόγων, Δασκάλων Yoga και Σεφ που συνεργάζονται με τις βίλες «Δήλες και Ρηνειές» καθιστούν, αντίστοιχα, το συγκρότημα ιδανικό τόπο συνάντησης εναλλακτικών και υγιεινών δραστηριοτήτων, ενώ η γεωμετρική συμμετρία και τα πλατώματά του το αναδεικνύουν σε ένα μοναδικά ατμοσφαιρικό χώρο εκδηλώσεων (γάμοι κλπ).

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ