Μια καινούρια χρονιά ξεκινά και οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο βάζουν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν τους πελάτες τους με τις πιο hot αφίξεις!

Από το Λος Άντζελες μέχρι το Λονδίνο, νέα ξενοδοχεία κάνουν την εμφάνιση τους, προσφέροντας πέρα από πολυτελή διαμονή, ό,τι αναζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης. Δείτε τις πέντε πολυαναμενόμενες αφίξεις του 2014!

Ace Hotel Downtown, Λος Άντζελες

Εγκαίνια: Ιανουάριος 2014

Η πέμπτη αμερικανική ιδιοκτησία του ομίλου Ace Hotel και το πρώτο ξενοδοχείο, που ανοίγει μετά το θάνατο του συν -ιδρυτή Alex Calderwood το Νοέμβριο, αυτό το κατάλυμα στο Λος Άντζελες αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, όσα αντιπροσωπεύει η αλυσίδα Ace.

Στο ιστορικό κτίριο United Artists του 1927 το 182 δωματίων πολυτελές ξενοδοχείο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ομίλου Commune και του Atelier Ace.

Τα δωμάτια αντανακλούν την αρχιτεκτονική κληρονομιά του κτιρίου και διαθέτουν είδη προσωπικής περιποίησης Rudy, Pearl+ σαπούνια και ραδιόφωνα Revo.

Εκτός από την πισίνα και το μπαρ στον τελευταίο όροφο και την φιλική στα κατοικίδια πολιτική που θα ακολουθήσει, το ξενοδοχείο θα θέσει ξανά σε λειτουργία το 1.600 καθισμάτων θέατρο του κτιρίου.

Τιμές: Από 219 ευρώ η διανυκτέρευση

The Ritz- Carlton, Κιότο

Εγκαίνια: 7 Φεβρουαρίου 2014

Εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά σπίτια Meiji, αυτό zen ακίνητο βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Kamogawa του Κιότο, με πολλά από τα δεκαεπτά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της πόλης να είναι προσβάσιμα με τα πόδια.

Τα 134 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα με έργα τέχνης από ντόπιους καλλιτέχνες, ενώ η ιαπωνική αρχιτεκτονική είναι εμφανής σε όλους τους χώρους.

Ορισμένες σουίτες διαθέτουν υπαίθριους κήπους σύμφωνα με το πρότυπο tsukimidai, ενώ όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδικά πτυχωτά κλινοσκεπάσματα, πολυτελείς ανέσεις στο μπάνιο από την εταιρεία Asprey του Λονδίνου, σαπούνια Kyoto Shabon και άλατα μπάνιου.

Τα ίδια προϊόντα θα τα βρείτε και στο 2.000 τ.μ. Spa, που είναι φτιαγμένο στη βάση ενός καταρράκτη. Μοναδικής αισθητικής είναι και το εστιατόριο του resort, με πιάτα που επικεντρώνονται στο σούσι.

Τιμές: Από 514 ευρώ η διανυκτέρευση

Waldorf Astoria, Άμστερνταμ

Εγκαίνια: Μάρτιος 2014

Το νέο απόκτημα της Waldorf είναι ένα ξενοδοχείο 93 δωματίων περιλαμβάνει έξι αριστοκρατικά σπίτια του 17ου και 18ου αιώνα, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνεται στη λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Χτισμένο σε ένα από τα παλαιότερα κανάλια του Άμστερνταμ, το Herengracht, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, κάθε σπίτι έχει κεκλιμένες οροφές με ξύλινα δοκάρια και μεγάλα παράθυρα με θέα στο κανάλι ή στον κήπο.

Το ξενοδοχείο θα στεγάζει το εστιατόριο Peacock Alley, ίδιας αισθητικής και φιλοσοφίας με το αντίστοιχο της Νέας Υόρκης, ένα μπαρ και ένα λειτουργικό χώρο διακοσμημένο με αυθεντικούς πίνακες ζωγραφικής του 17ου αιώνα.

Τιμές: Από 461 ευρώ η διανυκτέρευση

Anantara Doha Island Resort & Spa, Ντόχα

Εγκαίνια: Απρίλιος 2014

Το μεγάλο opening της αλυσίδας Anantara είναι ένα 13 – εκταρίων ιδιωτικό νησιωτικό θέρετρο. Προσβάσιμα με ταχύπλοο τα 141 δωμάτια περιλαμβάνουν μια σειρά από βίλες πάνω από το νερό με πισίνες.

Υπάρχουν τέσσερις πισίνες για τους επισκέπτες, μια με προσομοιωτή κύματος , μια που μοιάζει με λιμνοθάλασσα και δύο πισίνες υδρομασάζ.

Οι επισκέπτες μπορούν να φυτέψουν τους δικούς τους υφάλους και να βουτήξουν στο πλήρως εξοπλισμένο κέντρο καταδύσεων. Στην ξηρά θα βρουν μια αίθουσα μπόουλινγκ και κινηματογράφου, τέσσερα εστιατόρια και μπαρ, ένα ολιστικό κέντρο ευεξίας , γήπεδα τένις και γκολφ.

The Beaumont Hotel, Λονδίνο

Εγκαίνια: Το τρίτο τρίμηνο του 2014

Οι Jeremy King και Chris Corbin, ιδρυτές μερικών από τα πιο επιτυχημένα εστιατόρια του Λονδίνου, όπως τα The Wolseley, Delaunay, Brasserie Zedel και Colbert αποφάσισαν να ανοίξουν αυτό το boutique ξενοδοχείο στο Mayfair με θέα τους Brown Hart Gardens.

Τα 73 δωμάτια και οι σουίτες του art deco κτιρίου του είναι εμπνευσμένες από το Μανχάταν του 1920, ενώ τα έργα του Βρετανού γλύπτη Antony Gormley κοσμούν έναν ξεχωριστό χώρο.

Φυσικά η ιδιοκτησία θα περιλαμβάνει ένα εστιατόριο Corbin & King, καθώς και ένα μπαρ αμερικανικού τύπου.