Είναι μαγικό να γνωρίζεις ότι στο δωμάτιο που περνάς τις διακοπές σου έχει ζήσει χρόνια πριν, εμπνευστεί, δημιουργήσει, κάποιος διανοούμενος, καλλιτέχνης, βασιλιάς και αριστοκράτης μιας άλλης εποχής…

Μια τέτοια εμπειρία μας καλεί να ζήσουμε ένα αληθινό κάστρο στην Ιταλία!

Castello dell’ Oscano



Πρόκειται για ένα γοητευτικό ιστορικό συγκρότημα, πραγματικά «βουτηγμένο» μέσα σε έναν εκπληκτικό κήπο 5.000 ελαιόδεντρων. Βρίσκεται κοντά στη μεσαιωνική πόλη της Περούτζια και προσφέρει διαμονή σε τρία διαφορετικά καταλύματα: Εντός των χώρων του κάστρου, στη Villa Ada που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και τις κατοικίες του Oscano, μέσα στη φάρμα.

Το Castello είναι ένας ειδυλλιακός πύργος, οι σουίτες του οποίου είναι και οι πιο πολυτελείς σε όλο το συγκρότημα. Επιπλωμένες και διακοσμημένες όλες με σπάνιες αντίκες του 17ου και 18ου αιώνα, δε σημαίνει βέβαια ότι υστερούν σε σύγχρονες ανέσεις! Εντός των εγκαταστάσεων του πύργου υπάρχει και το εστιατόριο Turandot που προσφέρει πιάτα της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης της Ούμπρια.

Η πισίνα του Castello dell’Oscano είναι ένα από τα σημεία που τους ζεστούς μήνες σίγουρα θα αναζητήσετε: Μέσα στο πράσινο αλλά με αρκετό ήλιο για να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας, με θέα που κόβει την ανάσα, θα σηκωθείτε όταν ο ήλιος αρχίσει να δύει…

Η Villa Ada είναι ένα κτίσμα του 19ου αιώνα που γειτονεύει με το Castello. Η ζεστασιά του ξύλου στα 21 καλόγουστα δωμάτια της βίλας, τα όμορφα δάπεδα τερακότας και τα απαλά, φυσικά χρώματα που επικρατούν αντικατοπτρίζουν την αυθεντική παράδοση και δημιουργούν μία αίσθηση χαλάρωσης.

Το Oscano Mill αποτελεί μία από τις τρεις καταπληκτικές κατοικίες του Oscano. Πρόκειται για μια όμορφη εξοχική κατοικία με φάρμα, περιτριγυρισμένη από 252 εκτάρια πράσινης γης όπου καλλιεργούνται πολλά οργανικά γεωργικά προϊόντα και φιλοξενούνται πολλά ζώα. Διαθέτει αυτόνομα διαμερίσματα τα οποία προσφέρουν στους φιλοξενούμενους τους κάθε σύγχρονη άνεση.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ