Πολυτέλεια, άνεση και πολλές δραστηριότητες για τους τετράποδους φίλους σας προσφέρει ένα από τα διάσημα ξενοδοχεία σκύλων, το Paw Seasons, στο Μπρίστολ της Αγγλίας.

Φανταστείτε απλά έναν σοφέρ να παραλαμβάνει το σκυλάκι σας και να το οδηγεί σε ένα μοναδικό υπαίθριο καταφύγιο για δυο ολόκληρες εβδομάδες, προσφέροντας του ότι μπορείτε να φανταστείτε!

Το Paw Seasons σε συνεργασία με την ιστοσελίδα VeryFirstTo.com προσφέρει στο κατοικίδιο σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Το site, ειδικεύεται στη διοργάνωση ταξιδιών ζωής και μάλιστα δωρίζει τα κέρδη σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Γι ‘αυτό μην τρομάζετε με την αξία του ταξιδιού, που αγγίζει τα 56.052 ευρώ! αφού σε αυτό το κόστος, συμπεριλαμβάνονται σχεδόν τα πάντα. Ξεκινώντας με βόλτα 400 μέτρων, με τη συνοδεία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Dai Greene και συνεχίζοντας με άφθονο τρέξιμο στην ύπαιθρο και την παραλία, τα σκυλάκια σας θα γυμναστούν και ταυτόχρονα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, αφού στο πρόγραμμα προτείνεται και μάθημα surf με την επιμέλεια της Surf South West
.

Στη συνέχεια, μια θεραπεία ρέικι, διάσημη εναλλακτική μορφή θεραπευτικής τέχνης από την Ιαπωνία, θα προσφερθεί στο σκυλάκι σας από τον επαγγελματία Rob Fellow, ενώ ο Stan Rawlinson, εμπειρογνώμονας στη συμπεριφορά σκύλων θα εκπαιδεύσει και θα χαλαρώσει το κατοικίδιο σας.

Η διαμονή περιλαμβάνει ακόμα αρωματοθεραπεία και μασάζ σώματος, πλύσιμο, πεντικιούρ, πολυτελή αξεσουάρ, όπως κολάρο του οίκου Louis Vuitton, αλλά και λουράκι Bottega Veneta και αδιάβροχο Mulberry.

Η σουίτα που θα φιλοξενήσει το σκυλάκι σας, θα διαθέτει τηλεοπτικό πρόγραμμα με αγαπημένες σειρές, όπως η Λάσι και τα 101 σκυλιά Δαλματίας και ο προσωπικός σεφ θα επιμελείται καθημερινά ένα μοναδικό μενού.

Καλή τύχη στην προσπάθεια σας να σύρετε στο σπίτι το σκυλάκι σας μετά από αυτό!