Ήρθε και υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. Το Adlabs Imagica είναι το πρώτο θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας της Ινδίας και έχει ήδη χιλιάδες θαυμαστές.

Βόλτες με εξαγριωμένους θεούς, στοιχειωμένα κάστρα και ένας άγριος δεινόσαυρος με το όνομα Rajasaurus είναι μόνο λίγα από αυτά που θα συναντήσετε στο πάρκο. Βρίσκεται στο Khopoli, ανάμεσα στο Mumbai και το Pune, στα δυτικά της χώρας και περιλαμβάνει διάφορες θεματικές ζώνες, όπως την Viva Europa, στην οποία θα κάνετε βόλτα με τον Ρομπέν των Δασών, αλλά και ζώνες αφιερωμένες στην Ασία, την Αμερική, την Ινδία και την Αφρική.

Στην «Οργή των Θεών» θα δείτε αρχαίες θεότητες εξοργισμένες με τους ανθρώπους που έχουν προκαλέσει την απόλυτη καταστροφή και θα απολαύσετε ένα ζωντανό υπερθέαμα με τη χρήση ειδικών εφέ και πολυμέσων που θα σας καθηλώσει. Η «κατάρα των Salimgarh» είναι ένα στοιχειωμένο κάστρο, στο οποίο μπουντρούμια, αίθουσες βασανιστηρίων και μια πριγκίπισσα παγιδευμένη στην αιωνιότητα υποδέχονται τους επισκέπτες.

Εν τω μεταξύ η βόλτα στο Rajasaurus River Adventure ξεναγεί τους επισκέπτες στον κόσμο των δεινοσαύρων υπό την απειλή ενός πλάσματος ισχυρότερου από τον T – Rex που δεν σας βλέπει ως τουρίστες, αλλά ως το μεσημεριανό του γεύμα!

Στο πάρκο θα δείτε ακόμα θεατρικές παραστάσεις, θεάματα με ακτίνες λέιζερ και εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του πάρκου. Στα εστιατόρια Red Diner Bonnet American, Zeze Bar and Grill και Armada Tapas Bar οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Οι υπεύθυνοι εκτιμούν ότι πρόκειται να προσελκύσουν μέχρι και τρία εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο μετά και την αύξηση της μεσαίας τάξης της χώρας.