Αν αναρωτιόσασταν ποτέ αν όντως υπάρχει εστιατόριο σε κάποιο αεροδρόμιο παγκοσμίως που ένα γεύμα σε αυτό να αξίζει πραγματικά τα λεφτά του, η απάντηση είναι θετική και έρχεται από το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης.

Ο λόγος για το Top Air, στο Terminal 1 του αεροδρομίου της γερμανικής πόλης, όπου οι επισκέπτες της πόλης ή οι ταξιδιώτες με stop over έχουν τη δυνατότητα να γευματίσουν στο μοναδικό εστιατόριο αεροδρομίου στην Ευρώπη βραβευμένο με αστέρι Michelin.

Ο σεφ Marko Akuzum εμπνέεται από την μοντέρνα ευρωπαϊκή κουζίνα παρουσιάζοντας γκουρμέ δημιουργίες, τόσο με έμφαση στη γεύση, όσο και την εμφάνιση. Στα συν και η εξαιρετική wine list.

Στα όσα, επίσης, κεντρίζουν το ενδιαφέρον η εξαιρετική του θέα στους διαδρόμους αποπροσγείωσης του αεροδρομίου.

Ένα γεύμα στο Top Air με a la carte επιλογές κυμαίνεται από 77-109 ευρώ. Αν προτιμήσει κάποιος το ειδικό μενού, τότε το κόστος ανέρχεται στα 90-197 ευρώ.