Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν από 33 μέχρι 40 ευρώ τη βραδιά, για τον Αύγουστο. Αυτή τη φορά επιλέξαμε ως προορισμό την γραφική και γεμάτη εκπλήξεις περιοχή της Πελοποννήσου, που μπορεί να προσφέρει μια πληθώρα επιλογών διαμονής σε οικογενειακά ξενοδοχεία για άνετες και χαλαρωτικές στιγμές για αποδράσεις όλες τις εποχές του χρόνου.

Το HotelsCombined.gr σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Long View Apartment – Πόρτο Χέλι

To συγκρότημα διαμερισμάτων Long View Apartment στο Πόρτο Χέλι είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από το Κρανίδι και το κέντρο του χωριού.
Διεθέτει 15 διαμερίσματα, εποχική πισίνα, τζακούζι, 24 υπηρεσία υποδοχής και σχολή σκι.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του συγκροτήματος διαμερισμάτων συμπεριλαμβάνουν παιδική χαρά, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και σνακ μπαρ.

Όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα για μια άνετη διαμονή μιας και διαθέτουν τηλεόραση, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και κουζινάκι. Είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με σύστημα σιδερώματος, πλυντήριο/στεγνωτήριο και ψυγείο.

To συγκρότημα διαμερισμάτων, Long View Apartment Πόρτο Χέλι, διαθέτει δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9,1
Τιμή: 40 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Arcadia Suites & Spa – Γαλατάς

Στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται τζακούζι, σάουνα, καθώς και κέντρο ευεξίας και άθλησης.

Το ξενοδοχείο έχει 4 δωμάτια, ενώ διαθέτει εσωτερική πισίνα. Επίσης, διαθέτει σαλόνι ομορφιάς. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν coffee bar, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και κέντρο σπα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ψυγείο. Όλα τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με τα απαραίτητα είδη προσωπικής υγιεινής.

To ξενοδοχείο, Arcadia Suites & Spa, διαθέτει δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9,2
Τιμή: 39 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Διαμερίσματα και Στούντιο Μεράκι – Τολό

Ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, το συγκρότημα διαμερισμάτων απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στην εξωτερική πισίνα και το γήπεδο σκουός. Οι δραστηριότητες για τα παιδιά και η παιδική πισίνα θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του συγκροτήματος διαμερισμάτων περιλαμβάνουν στεγνοκαθαριστήριο, φύλαξη βρεφών και παιδιών και καθαριστήριο.

Αυτό το φωτεινό συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει διαμερίσματα με en-suite μπάνια, κλιματισμό και τηλεόραση. Όλα είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα διαμερίσματα που είναι ιδανικά για οικογένειες.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει το δικό του εστιατόριο, κατάλληλο για όσους προτιμούν να δειπνήσουν κοντά στο δωμάτιό τους. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο lounge bar του συγκροτήματος διαμερισμάτων ή έξω στον κήπο απολαμβάνοντας τον καλό καιρό.

Όσοι θα βρίσκονται εκτός ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να πάρουν το μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο.

Info

Αξιολόγηση: 8,1
Τιμή: 33 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Logga Beach Αιπεία – Λογγά, Άγιος Ανδρέας

Το Ξενοδοχείο Logga Beach Αιπεία είναι τοποθετημένο στον παραλιακό δρόμο του χωριού και προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση στην παραλία.

Το ξενοδοχείο έχει 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, σνακ μπαρ και εσωτερικό πάρκινγκ. Η υπηρεσία δωρεάν ασύρματου ίντερνετ είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ψυγείο. Μπορείτε να επιλέξετε τα εξαιρετικά μεγάλα δωμάτια, ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν παίρνοντας το ποτό τους στο lounge bar ή να επισκεφθούν στο εστιατόριο.

Το αεροδρόμιο Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» (ΚΑΚΛ) απέχει μόνο 40 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το κέντρο του χωριού βρίσκεται σε απόσταση 20 μόλις λεπτών με τα πόδια.

Info

Αξιολόγηση: 7
Τιμή: 40 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Pelops Hotel – Αρχαία Ολυμπία

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Pelops, βρίσκεται στο κέντρο της κωμόπολης μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από την Αρχαία Ολυμπία και σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, ασανσέρ και στεγνοκαθαριστήριο. Υπάρχει επίσης διαθέσιμο καθαριστήριο, αποθήκευση αποσκευών και υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων. Το εστιατόριο προσφέρει πρωινό.

Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών, τηλέφωνο και μίνι μπαρ.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλά αξιοθέατα.

Info

Αξιολόγηση: 9,1
Τιμή: 40 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Monemvasia Seafront – Μονεμβασιά

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από το κέντρο του χωριού και εξασφαλίζει υπέροχη διαμονή διαθέτοντας μεταξύ άλλων φύλαξη βρεφών /παιδιών, υπάλληλο υποδοχής και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Διαθέτει καφετέρια και σνακ μπαρ. Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση παρέχεται υπηρεσία express check-in/check-out.

Τα δωμάτια είναι ήσυχα και άνετα και προσφέρουν όλες τις ανέσεις, όπως κουζινάκι, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και συσκευή για καφέ/τσάι. Σε κάθε μπάνιο θα βρείτε ντουζιέρα, πιστολάκι μαλλιών και πετσέτες.
Τα βράδια οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτό τους στο μπαρ του ξενοδοχείου. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη μόνο για συγκεκριμένες ώρες.

To ξενοδοχείο Monemvasia Seafront διαθέτει δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το Κάστρο Μονεμβασιάς απέχει μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κατάλυμα.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 34 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ο Ξενώνας των Μύλων – Ναύπλιο

Αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης διαθέτει μεταξύ άλλων υπάλληλο υποδοχής, στεγνοκαθαριστήριο και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν παιδική. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια διαθέτουν συσκευή για καφέ/τσάι, πιστολάκι μαλλιών και κουζινάκι. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Διαθέτοντας δωρεάν πάρκινγκ Ο Ξενώνας των Μύλων Bedαπέχει λιγότερο από μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το Ναύπλιο και το Τολό. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους και η Τίρυνθα απέχουν μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,9
Τιμή: 40 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Ταλετόν – Ξηροκάμπι

Αυτό το αρ ντεκό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης διαθέτει μεταξύ άλλων σνακ μπαρ, καφετέρια και υπάλληλο υποδοχής.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν βιβλιοθήκη, παιδική χαρά και coffee bar. Διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο για όσους θέλουν να παραμείνουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης στον κήπο.

Πλήρως κλιματιζόμενα, τα δωμάτια διαθέτουν μικρές κουζίνες με ψυγείο. Όλα τα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπάνιο παρέχοντας μπουρνούζι κι άλλες ανέσεις. Κάθε μπάνιο περιλαμβάνει δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και ντουζιέρα.

Απολαύστε τον καφέ σας ή πάρτε το πρωινό σας στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Τα βράδια οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να πάρουν το ποτό τους στο μπαρ του. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη, αλλά όχι όλες τις ώρες.

Διαθέτει δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9,9
Τιμή: 40 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενώνας Πέτρινο – Μονεμβασιά

Αυτός ο φιλόξενος ξενώνας απέχει μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της κωμόπολης. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το ξενώνας προσφέρει coffee bar, υπάλληλο υποδοχής και σνακ μπαρ. Μεταξύ άλλων, διαθέτει κήπο, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και αποθήκευση αποσκευών. Επίσης, προσφέρει στους επισκέπτες Wi-Fi σύνδεση.

Τα μοντέρνα δωμάτια περιλαμβάνουν πιστολάκι μαλλιών και ψυγείο.

Αυτοί που προτιμούν να γευματίσουν στον ξενώνα μπορούν να επισκεφθούν το εστιατόριο, το οποίο προσφέρει πρωινό. Εναλλακτικά, υπάρχουν πάρα πολλά εστιατόρια διεθνούς κουζίνας σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με τα πόδια.

Διατίθεται δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το Κάστρο Μονεμβασιάς απέχει μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,5
Τιμή: 40 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Phaistos Hotel – Τολό

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του χωριού μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ναύπλιο.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως windsurfing και κατάδυση με αναπνευστήρα (snorkeling). Για όσους ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ευεξία και άσκηση, το ξενοδοχείο διαθέτει ανοιχτή εξωτερική πισίνα και γήπεδο τένις. Για οποιαδήποτε ζητήματα σχετικά με το ταξίδι σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τουριστικό γραφείο του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο έχει 20 μοντέρνα και σύγχρονα δωμάτια, που διαθέτουν τηλεόραση, συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση και πιστολάκι μαλλιών. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν ψυγείο και τηλέφωνο.

To ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Η πόλη της Τίρυνθας βρίσκεται σε απόσταση μόλις 20 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 7,4
Τιμή: 35 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ