Η Ελλάδα βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου σε τρεις κατηγορίες στα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία 2021 Travvy Awards, γνωστά και ως τα «Βραβεία Όσκαρ» της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, τα οποία φέτος διενεργήθηκαν για έβδομη χρονιά.

Ως καλύτερος προορισμός πολυτελείας, για κρουαζιέρες, αλλά και στη Μεσόγειο, η Ελλάδα διακρίθηκε ανάμεσα σε σημαντικούς ανταγωνιστές στην εκάστοτε κατηγορία, ενώ συμπεριλήφθηκε και σε μια κατηγορία έκπληξη.

Σαντορίνη

2021 Travvy Awards- Τα «Βραβεία Όσκαρ» της ταξιδιωτικής βιομηχανίας

Στη διοργάνωση αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι προμηθευτές, προορισμοί, πάροχοι τεχνολογίας και αξιοθέατα, όπως επιλέγονται από εκείνους που τα γνωρίζουν καλύτερα -τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Προορισμοί και ταξιδιωτικά γραφεία του κλάδου αναγνωρίστηκαν για τις εξαιρετικές προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια ενός έτους που επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία. Πάνω από 90.000 ψήφους έδωσαν οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι, αναδεικνύοντας τους καλύτερους στην κάθε κατηγορία.

Σύμφωνα με το travelpulse.com, η παραλαβή ενός από τα αγαλματίδια Travvy θεωρείται κορυφαία τιμή στην ταξιδιωτική βιομηχανία και περισσότερα από 270 βραβεία απονεμήθηκαν στη φετινή τελετή.

Μύκονος

Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου- Βραβευμένη συνολικά σε τέσσερις κατηγορίες

Μετά από ένα χρόνο προορισμών που τηρούσαν αυστηρά νέα πρωτόκολλα και άνοιξαν σταδιακά ξανά στους ταξιδιώτες, τα βραβεία «Όσκαρ» της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, Travvy Awards, ανέδειξαν τους κορυφαίους στο είδος τους, ανάμεσα στους οποίους και η Ελλάδα, η οποία συμπεριλαμβάνεται αδιαμφισβήτητα στους αγαπημένους προορισμούς των ταξιδιωτών παγκοσμίως.

Η πρώτη διεθνής διάκριση για την Ελλάδα, λοιπόν, έρχεται στην κατηγορία «Καλύτερος Διεθνής Προορισμός Κρουαζιέρας» με τη χώρα μας να κερδίζει την πρώτη θέση, και το Μεξικό και την Ιταλία να την ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

Δεύτερη διάκριση για τη χώρα μας στην κατηγορία «Καλύτερος Προορισμός στη Μεσόγειο», με την Ελλάδα να σηκώνει το «κύπελλο» για ακόμη μία φορά. Η Μάλτα κέρδισε το αργυρό μετάλλιο και η Κροατία το χάλκινο αναφορικά με τους καλύτερος προορισμούς της Μεσογείου.

Πύλος

Μία κατηγορία στην οποία πολλοί δεν θα περίμεναν να φιγουράρει η Ελλάδα είναι αυτή του «Καλύτερου Προορισμού Περιπέτειας», με τη χώρα μας να διακρίνεται στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, μετά την Ταϊλάνδη και τη Χιλή, οι οποίες ισοψήφισαν στην πρώτη.

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε η Ελλάδα και στην κατηγορία «Καλύτερος Πολυτελής Προορισμός», αφήνοντας πίσω της την Ταϊλάνδη και το Μαυρίκιο στη δεύτερη θέση και τον Παναμά στην τρίτη.