Η Athina luxury Accommodation διαχειρίζεται τουριστικά ακίνητα συνδέοντας τους ταξιδιώτες ανά τον κόσμο με μοναδικές πολυτελείς βίλες και τουριστικές μονάδες εντός και εκτός Κρήτης.

Επενδύοντας στην πολυετή γνώση και εμπειρία που έχουμε, σε πλήρη συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και με κύριο μέλημα μας την βελτίωση των αποδόσεων των ακινήτων σας.

Ο στόχος μας είναι:

  • Δημιουργία ενός ισχυρού online branding!
  • Ενσωματώνουμε το ακίνητο σας σε Channel Manager για όλες τις πλατφόρμες για να αυξήσουμε τις απευθείας κρατήσεις σε εσάς
  • Εάν το επιθυμείτε δημιουργούμε δική σας ιστοσελίδα ή βελτιώνουμε την ήδη υπάρχουσα. Διότι μια δυνατή και μοντέρνα σελίδα βοηθά πολύ στην αύξηση των κρατήσεων

Η φετινή όσο και η σεζόν 2020 έδειξαν ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες για απευθείας κρατήσεις. Μένει να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να έχετε τους σωστούς και επιλεγμένους συνεργάτες!

Αν πιστεύετε ότι έχει ενδιαφέρον…θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε και να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς και το κατάλυμα/ξενοδοχείο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας 6972197197 ή στείλτε μας ένα email:[email protected]athinavillas.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.