Αν ψάχνετε τον παράδεισο επί γης, το Elang Private Residence είναι ιδανικό μέρος για στιγμές χαλάρωσης, για πάρτι, αλλά και για οικογένειες πολλών ατόμων. Το Bawah είναι και πάλι ανοιχτό, μετά από την πανδημία που το οδήγησε σε κλείσιμο για περισσότερους μήνες από όσους ήταν ανοιχτό. Ένα από αυτά είναι το εξοχικό σπίτι του ιδιοκτήτη, που τώρα διατίθεται προς ενοικίαση.

Το ταξίδι εδώ από τη Σιγκαπούρη γίνεται με πλοίο και υδροπλάνο. Το Bawah Reserve της Ινδονησίας είναι το μεγαλύτερο από τα 6 νησιά αυτού του μικροσκοπικού αρχιπελάγους, έχει 3 λιμνοθάλασσες, καταλαμβάνοντας 13 ιδιωτικές παραλίες. Εδώ υπάρχουν 36 βίλες, εστιατόρια και μπαρ, μονοπάτια για περπάτημα μέσα στο δάσος, υπαίθρια μασάζ, ένα άψογο γήπεδο τένις με γκαζόν, δύο σπα και μια μπουτίκ. Αν επιλέξετε αυτό το υπέροχο μέρος για τις διακοπές σας, η πιο δύσκολη απόφαση της ημέρας θα είναι η επιλογή ενός σημείου για πικνίκ ή η επιλογή μιας θάλασσας για κολύμπι με αναπνευστήρα.

Το Elang είναι ακόμα πιο ιδιωτικό σημείο του νησιού, με μόνο έξι βίλες, ένα εστιατόριο που πλαισιώνεται από μια πισίνα με θαλασσινό νερό και μια νεροτσουλήθρα, ένα κλαμπ, ένα σπα και ένα άλλο γήπεδο τένις με γκαζόν. Υπάρχουν άλλα τέσσερα ακατοίκητα νησιά σε αυτό το θαλάσσιο καταφύγιο, όλα τόσο κοντά μεταξύ τους που μπορείτε να κολυμπήσετε μεταξύ τους.

Το Elang αναπτύχθηκε ως η προσωπική κατοικία του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, έχοντας και ένα μικρό χωριό για να μένουν οικογένεια και φίλοι.

Πλέον διατίθεται στους πελάτες που έχουν να ξοδέψουν καραβιές χρημάτων, αναζητώντας την απόλυτη απομόνωση. Αλλά, θα έχουν και ένα ολόκληρο νησί στη διακριτική τους ευχέρεια.

Το Elang φιλοξενεί 6 καταλύματα σκαρφαλωμένα στα βράχια, το καθένα με τον δικό του μπάτλερ, αλλά και έναν στρατό υπαλλήλων στις υπηρεσίες του πελάτη.

Η απροσχημάτιστη πολυτέλεια του Bawah Reserve διατηρείται και εδώ, με την έμφαση να δίνεται στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα τοπικά υλικά, όπως το μπαμπού, το ξύλο, το γυαλί και η πέτρα που δουλεύεται στο χέρι.

Καθένα από τα καταλύματα διαθέτει ιδιωτικά δρομάκια για την πρόσβαση στην παραλία.

Οι πελάτες του Elang μπορούν να επισκεφτούν και να κάνουν χρήση όλων των υπηρεσιών του Bawah, το νησί του οποίου απέχει μόλις 3 λεπτά με σκάφος, όχι όμως και το αντίθετο. Κάτι που κάνει το Elang ακόμα πιο exclusive από το αδερφάκι του.

Οι τιμές για το απλό δίκλινο ξεκινούν από τα 3.671 ευρώ τη βραδιά