Ξεκινά από 1η Μαΐου 2020 για να αποφορτίσει το άγχος και να ξαναδώσει στον άνθρωπο που υποφέρει την παλιά του ενέργεια.

«Wellbeing Sabbatical» αποκαλεί το πολυτελές resort Kamalaya στο Κο Σαμούι την κορωνίδα των προγραμμάτων ευεξίας που μόνο αυτό ξέρει να προσφέρει.

Το Kamalaya άνοιξε το 2005 και προσελκύει έκτοτε στρατιές πελατών που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή και τα επίπεδα ευεξίας τους, καθώς τα εξατομικευμένα πακέτα χαλάρωσης που προσφέρει βραβεύονται συχνά.

Και τώρα ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό με αυτό το πρόγραμμα των 21 ημερών, που έχει τα πάντα ώστε να ξαναδώσει σωματική και πνευματική ισορροπία στον άνθρωπο.

Εδώ δεν αποκόβεσαι από το εργασιακό ή οικογενειακό σου περιβάλλον, κάθε άλλο. Το Kamalaya αναγνωρίζει πως για τους περισσότερους αυτές οι 21 μέρες άδειας από τη δουλειά δεν είναι εφικτές, γι’ αυτό και σε αφήνει να κάνεις τη δουλειά σου εξατομικεύοντας το πρόγραμμα ευεξίας στις ανάγκες σου.

Τι περιλαμβάνει; Εβδομαδιαίες συναντήσεις με συμβούλους καριέρας και δασκάλους ζωής για να δεις τα πράγματα αλλιώς. Ανατολίτικες πρακτικές και εναλλακτικές θεραπείες αναζωογόνησης. Φυσιοθεραπείες και μασάζ, κινεζικές μεθόδους χαλάρωσης, ινδικές πρακτικές και ό,τι άλλο βάλει ο νους.

Κι όλα αυτά μέσα σε έναν τροπικό παράδεισο στη νότια ακτή του Κο Σαμούι της Ταϊλάνδης.

Όσο για την τιμή των 21 αυτών ημερών, το φτηνότερο πακέτο ξεκινά από τα 8.500 ευρώ. Με τόσο χαμηλή τιμή, εννοείται πως μοιράζεσαι το δίκλινο με κάποιον άλλο…