Το Grecotel Riviera Olympia Resort & Aqua Park φιλοξένησε 850 Γάλλους μεσίτες

Τριήμερες εκδηλώσεις και πολυτελής διαμονή για κορυφαία εταιρεία real estate της Γαλλίας


ΤΑΞΙΔΙ
20:20
07/05/2019
Το Grecotel Riviera Olympia Resort & Aqua Park φιλοξένησε 850 Γάλλους μεσίτες
loading

Η Orpi, η κορυφαία εταιρεία real estate της Γαλλίας, επέλεξε την Grecotel και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Riviera Olympia Resort & Aqua Park στην Κυλλήνη για την επιβράβευση 850 συνεργατών της με τριήμερες εκδηλώσεις και πολυτελή διαμονή το διάστημα 2 έως 5 Μαΐου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την έκταση του συγκροτήματος, που είχαν αποκλειστικά στη διάθεσή τους οι συνεργάτες της εταιρείας.

Ο γαλλικός κολοσσός Orpi, σύμφωνα με την ανακοίνωση του, επέλεξε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Riviera Olympia Resort & Aqua Park με γνώμονα την απόλυτη επιβράβευση των συνεργατών του, σε ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Μεσογείου.

Σκοπός του τριημέρου εκδηλώσεων ήταν η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους συνεργάτες - πράκτορες της Orpi, τους οποίους η εταιρεία τίμησε για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την συνεισφορά τους στην ανέλιξη των μεγεθών του Ομίλου.

Το Olympia Convention Center διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης, ενώ οι εντυπωσιακοί κοινόχρηστοι χώροι και τα εστιατόρια φιλοξένησαν επιμέρους εκδηλώσεις και happenings.

Οι 850 συμμετέχοντες διέμεναν και στα τρία πολυτελή  ξενοδοχεία που απαρτίζουν το συγκρότημα Mandola Rosa & Suites, Olympia Riviera & Aqua Park και το Olympia Oasis & Aqua Park.

Υπογραμμίζεται ότι το Olympia Convention Center πλαισιώνει ιδανικά τις πολυθεματικές υποδομές και παροχές του συγκροτήματος, με εμβαδό 5.000 τ.μ. και χωρητικότητα 3.000 ατόμων, ενώ διαθέτει 48 πολυμορφικές συνεδριακές αίθουσες με θέα στη θάλασσα.

Επίσης το Riviera Olympia Resort φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο εντός ξενοδοχείου στην Ελλάδα. Το Olympia Aqua Park αποτελεί τμήμα του Πάρκου Δραστηριοτήτων του Riviera Olympia που καλύπτει έκταση 40.000 τ.μ. μέσα στο οποίο πραγματοποιείται πλήθος σπορ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Grecotel γιορτάζει φέτος 15 χρόνια δημιουργίας του μοναδικού συγκροτήματος Riviera Olympia Resort & Aqua Park, ολοκληρώνοντας εργασίες εκσυγχρονισμού και δημιουργίας νέων εστιατορίων, δωματίων, σουιτών και βιλών για το διαρκώς αυξανόμενο «υψηλό» πελατολόγιό του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει