Αν ένα ταξίδι στον κόσμο αποτελεί όνειρο ζωής, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πάρετε απόφαση. Το κόστος δεν χρειάζεται να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την πραγματοποίηση του ονείρου σας, καθώς αυτό θα είναι μηδενικό!

Ναι σωστά διαβάσατε. Μια εταιρεία δίνει αυτήν την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν σε όλες τις ηπείρους του κόσμου με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Μοναδική προϋπόθεση; Να μπορεί να συνυπάρξει κάποιος για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού με έναν άγνωστο.

Ο λόγος για την TourRadar, ένα από τα μεγαλύτερα ιντερνετικά ταξιδιωτικά πρακτορεία παγκοσμίως, που βρίσκεται προς αναζήτηση δύο ταξιδιωτών πρόθυμων να ταξιδέψουν σε διάφορους προορισμούς στις πέντε ηπείρους.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του γραφείου με όνομα «Tour the World», κατά την διάρκεια της οποίας ένα συνεργείο θα ακολουθεί τους τυχερούς  που θα επιλεγούν, έτσι ώστε να καταγράφει τις περιπέτειές τους και να τις κοινοποιεί στα social media της εταιρείας. Η TourRadar φιλοδοξεί το όλο project να ολοκληρωθεί μέσα σε 50 ημέρες.

Δηλώσεις συμμετοχής –ένα δίλεπτο βίντεο κατά το οποίο ο καθένας θα περιγράφει γιατί πρέπει να επιλεγεί για την καμπάνια– θα γίνονται δεκτές έως τις 24 Μαρτίου.