Σε μία λαμπρή τελετή στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, παρουσία πλήθους κόσμου από τον αθλητικό και επιχειρηματικό χώρο, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα, το Spetses Classic Yacht Regatta 2018.

ZAGA7006

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, επίσημος Apparel Sponsor της διοργάνωσης είναι η εταιρεία ένδυσης Napapijri, με κεντρική της φιλοσοφία το «Make it Better», που αναδεικνύεται από τη συνεχή προσπάθεια δημιουργίας καινοτόμων και ξεχωριστών προϊόντων που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων μεριμνώντας, παράλληλα, και για την προστασία του περιβάλλοντος.

ZAGA7327

Η Napapijri, λαμβάνοντας υπόψη τις επιταγές της μόδας και με οδηγό το outdoor παρελθόν της, αποδεικνύει  ότι τα sportwear είναι on trend, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υφάσματα με λειτουργικές λεπτομέρειες και την κλασική, outdoor αισθητική της.

Το Spetses Classic Yacht Regatta 2018 διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά, από τις 14 έως και τις 17 Ιουνίου στις Σπέτσες από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.