Η Green Cola Hellas ήρθε σε συμφωνία με την Sky Express για μία σειρά από δράσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της αεροπορικής εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στα αεροσκάφη της εταιρείας θα αναπτυχθούν από κοινού δράσεις και ενέργειες όπως κληρώσεις αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς και άλλες πρωτοβουλίες ιδιαίτερα κατά τους μήνες υψηλής ταξιδιωτικής κίνησης, ενώ θα προσφέρεται το ελληνικό αναψυκτικό Green Cola στις πτήσεις της Sky Express σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στα lounges των αεροδρομίων.

grnco2

Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας, ο κ. Γιάννης Χήτος, πρόεδρος ΔΣ της Green Cola, σημείωσε: «Συνεργαζόμαστε δυο εταιρείες που έχουμε την ίδια φιλοσοφία αναφορικά με την συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Για εμάς αποτελεί θεμέλιο λίθο της παραγωγής ποιοτικών προϊόντων και για τη Sky Express κεντρικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο της λειτουργίας της. Η συνεργασία μας δεν εξαντλείται σε μια εμπορική συμφωνία αλλά σε συμπόρευση αναφορικά με την ανάπτυξη κοινών δράσεων και ενεργειών, κάτι που εγγράφεται πλήρως στη λογική της Green Cola Hellas».

Για τη Sky Express, ο Γιάννης Λυδάκης, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στις πτήσεις και τα lounge μας τη Green Cola. Στη Sky Express φροντίζουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας ενώ μέσα από συνεργασίες όπως αυτή, στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα».

grnco1