Για όποιον έχει τον χρόνο και τα χρήματα και θέλει να κάνει μια ρομαντική απόδραση, η βρετανική Daily Mail προτείνει κάποιους ξεχωριστούς προορισμούς.

Τα συγκεκριμένα μέρη και καταλύματα είναι από την Airbnb, την δημοφιλή πλατφόρμα ενοικίασης κατοικιών για όσους θέλουν κάτι πιο ιδιαίτερο ή κάτι πιο πρωτότυπο. Δείτε μερικά από αυτά…

1. Το ροζ πυροσβεστικό όχημα, Νορβηγία

1 1_1

Για τους πιο περιπετειώδεις αυτό το ροζ πυροσβεστικό όχημα που έχει μετατραπεί σε κατοικία είναι το ιδανικό. Είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι και έναν μικρό καναπέ, ιδανικό για μια αξέχαστη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το μπάνιο βέβαια είναι εκτός οχήματος, στο σπίτι των ανθρώπων που το νοικιάζουν μόλις πέντε μέτρα από το βανάκι.

2. Παλιός ανεμόμυλος, Κεντ, Ηνωμένο Βασίλειο

2_1 2

Πρόκειται για ένα πραγματικά πανέμορφο τετραώροφο κτίριο που είναι τέλειο για μια ξεχωριστή ρομαντική απόδραση. Ρουστίκ έπιπλα και χαλιά συνθέτουν το ντεκόρ. Ο οικοδεσπότης επισκέπτεται τους ταξιδιώτες με ένα καλάθι καλωσορίσματος κατά την άφιξή τους, το οποίο περιλαμβάνει βιολογικά αυγά κότας.

3. Ρομαντικό loft, Παρίσι

3

Για μια απόδραση στην Πόλη του Έρωτα η διαμονή σε αυτό το loft είναι μια όμορφη λύση. Διακοσμημένος με έπιπλα-αντίκες, αυτός ο φωτεινός χώρος είναι εφοδιασμένος με μοναδικές ξύλινες κατασκευές και ένα τζάκι για όσους θέλουν να μην βγουν από το lofs. Μάλιστα, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης

4. Εξοχικό σπίτι στη Χαβάη

4

Αυτό το κρυφό κόσμημα στην παραλία Kealakekua είναι το ιδανικό σημείο για όλα τα περιπετειώδη ζευγάρια. Οι επισκέπτες αποκοιμιούνται ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων και ξυπνούν με τον ήχο των πουλιών.  Περιτριγυρισμένο από ένα τροπικό τοπίο, είναι σχεδόν αδύνατο να μην έχετε μια μαγική στιγμή, λέει η Airbnb.

5. Ένα δεντρόσπιτο στην Ιταλία

5 5_1

Αυτή η υπέροχη φωλιά, με την καταπληκτική πανοραμική θέα στους λόφους, βρίσκεται σε ένα μέρος γεμάτο αρώματα από τις φλαμουριές και τα αρωματικά βότανα.  Μπορεί να φαίνεται ένα απλό δεντρόσπιτο, αλλά στον κήπο του υπάρχει ακόμη και πισίνα για βουτιές, όταν βέβαια ο καιρός το επιτρέπει.

6. Με θέα τον ουρανό, Somerset, Ηνωμένο Βασίλειο

6 6_1

Θέλετε ένα ρουστίκ κατάλυμα, όπου μπορείτε να κοιμηθείτε βλέποντας τα αστέρια και να ξυπνήσετε με τον ήχο των πουλιών που τραγουδούν; Αυτό είναι το εξοχικό σπίτι με ανεμπόδιστη θέα στον ουρανό. Άνετο, απόλυτα ιδιωτικό και σε πολύ προσιτές τιμές είναι το τέλειο ρομαντικό καταφύγιο για δύο.