Μια ακόμα διάκριση απονεμήθηκε στον Νίκο Δασκαλαντωνάκη, αναδεικνύοντάς τον ως τον κορυφαίο ηγέτη στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού στα πλαίσια των Hospitality Awards 2015 που διοργανώθηκαν από την ETHOS EVENTS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ με τη συμμετοχή κορυφαίων ξενοδόχων και παρουσία της αναπληρωτή υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά. Η Grecotel, απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel & Resort Brand. Επίσης 6 χρυσά και 8 ασημένια βραβεία απονεμήθηκαν στα ξενοδοχεία του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel σε επιλεγμένες κατηγορίες.

Υπογραμμίζεται ότι, εκτός από την κορυφαία διάκριση στον κο Νίκο Δασκαλαντωνάκη προσωπικά και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία της καλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας που απέσπασε η Grecotel, τα ξενοδοχεία του Ομίλου που βραβεύθηκαν ανά κατηγορία είναι:

Gold Award

– Cape Sounio, Best Landmark Hotel

– Caramel, Best Boutique Resort

– Mykonos Blu, Best Lifestyle Hotel

– Amirandes, Best Excellence In Service Hotel & Resort

– Amirandes, Best Beach Resort

– Creta Palace, Best Family Resort

Silver Award

– Pallas Athena, Best New Hotel

– Caramel, Best New Resort

– Olympia Oasis, Best All Inclusive Resort

– Cape Sounio, Best Hotel & Resort Dining Experience

– Amirandes, Best Hotel & Resort Restaurant

– Corfu Imperial, Best Hotel & Resort Conference Center

– Olympia Riviera Resort, Best Hotel & Resort Spa

– Grecotel Privilege Club, Best Hotel & Resort Loyalty Programme

Από τα συνολικά 46 βραβεία ο Όμιλος απέσπασε 16 βραβεία χρυσά και ασημένια. Εκ μέρους του Ομίλου τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ. Δασκαλαντωνάκης Νίκος, Μηναδάκης Βασίλης, Μηναδάκης Μιχάλης, Τσίχλης Γιάννης, Πλέτσας Κωνσταντίνος, Δασκαλαντωνάκης Κώστας, Χονδρός Δημήτρης και Καρασούλη Μαίρη.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που παραλαμβάνω το βραβείο αυτό σε μια χρονική συγκυρία με ιδιαίτερη σημασία για μένα αφού φέτος η Grecotel συμπληρώνει 40 χρόνια. Είμαι περήφανος που σε αυτά τα 40 χρόνια προσφέροντας την ιδιαίτερη φιλοξενία της χώρας μας συμβάλλαμε ώστε ο τουρισμός να γίνει ο πιο σημαντικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας.»

anapl1 anapl2