Η εορταστική περίοδος πλησιάζει και είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανακαλύψουμε ξανά τον ενθουσιασμό του ταξιδιού! Αυτή η εποχή του χρόνου αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για ένα ταξίδι με αεροπλάνο που όχι μόνο θα μας ταξιδέψει σε διαφορετικούς προορισμούς, αλλά θα συμβάλλει στο να δημιουργήσουμε μια εμπειρία γεμάτη χαρά και αναμνήσεις. Για μία εμπειρία μοναδική που συνδυάζει τη μαγεία της εορταστικής περιόδου με την ατμόσφαιρα που προσφέρει μια εμπειρία πτήσης, η οποία δίνει έμφαση στις ανάγκες των ταξιδιωτών κι ανταποκρίνεται με τρόπο άμεσο στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες τους. 

Ειδικότερα στα χρόνια μετά την πανδημία Covid-19, οι ανάγκες των επιβατών άλλαξαν και αυξήθηκαν ανεξαρτήτως του λόγου για τον οποίο ταξιδεύουν. Με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, η SKY express, η ελληνική αεροπορική εταιρεία με το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικών προορισμών σε 33 σημεία της χώρας και ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο σε 11 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς, δημιούργησε ένα σύγχρονο αεροπορικό προϊόν φροντίζοντας καθημερινά ώστε να εξυπηρετεί κάθε επιβάτη με ξεχωριστό τρόπο, προσφέροντας μια προσωποποιημένη ταξιδιωτική εμπειρία. 

Μόνο τυχαίο συνεπώς δεν είναι το γεγονός της απογείωσης της SKY express στα φετινά βραβεία της ERA (European Regions Airline Association) με τις δύο κορυφαίες διακρίσεις ERA Airline Excellence Award 2023 & ERA Innovation Airline Award 2023 για το αξιοσημείωτο έργο της στην αριστεία και την καινοτομία, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση της στον κλάδο των αερομεταφορών.

Αυτή η διαφορετική προσέγγιση στο ταξίδι αναγνωρίζεται κι επιβραβεύεται διαρκώς από το επιβατικό κοινό, που επιλέγει να ταξιδεύει και κατά την περίοδο των εορτών με τη SKY express ξεκινώντας να ζει τη μαγεία των εορτών με οικογένεια, φίλους και αγαπημένους από… ψηλά.

Σύμφωνα με στοιχεία της SKY express, υπάρχει αυξημένη πληρότητα στις πτήσεις της για τους  11 διεθνείς προορισμούς που εξυπηρετεί όλο το χρόνοΛονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Μιλάνο, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσσελντορφ, Βαρσοβία και Σόφια. Ακόμα και στους τρεις νέους προορισμούς της Φρανκφούρτης, του Ντίσσελντορφ και της Βαρσοβίας που η SKY express ενέταξε στα τέλη Οκτωβρίου στο πτητικό της πρόγραμμα, η ανταπόκριση του επιβατικού κοινού είναι εντυπωσιακή. 

Προκειμένου να καλύψει την πολύ αυξημένη ζήτηση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προς τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, η SKY express έχει προσθέσει στο πτητικό της πρόγραμμα επιπλέον πτήσεις και περισσότερες από 11.000 νέες θέσεις σε προορισμούς όπως το Παρίσι, η Βιέννη, η Βουδαπέστη, η Πράγα και η Μπρατισλάβα. 

Το γεγονός αυτό είναι αναμενόμενο, αφού ακόμα και οι εικόνες από τις πρώτες πτήσεις της εταιρείας σε Ντίσελντορφ, Φρανκφκούρτη και Βαρσοβία είναι από μόνες τους αρκετές για να θέλει να ζήσει κανείς άμεσα την ταξιδιωτική εμπειρία με τη SKY express.

Ο πλούτος των προορισμών του εγχώριου δικτύου της SKY express, του μεγαλύτερου στην Ελλάδα, καλύπτει τις ανάγκες των ταξιδιωτών που επιλέγουν να παραμείνουν στη χώρα μας για να συνδεθούν με τις παραδόσεις και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που προσφέρει κάθε γωνιά της χώρας αυτήν την περίοδο.

Επιλέγοντας να πετάξει με τη SKY express το επιβατικό κοινό ταξιδεύει με το νεότερο στόλο στην Ελλάδα και αποκτά πρόσβαση σε μια σειρά από επιλογές για διαφορετικούς τύπους ναύλων, τους πιο ανταγωνιστικούς στους ουρανούς, ενώ σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας που είναι πάνω από 30 λεπτά, με όλους τους τύπους αεροσκαφών του στόλου της, προσφέρονται δωρεάν νερό, καφές, χυμός και κέρασμα. Η σύγχρονη, a la carte και εξατομικευμένη εμπειρία, που ισχύει για όλους τους επιβάτες της εταιρείας, προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες τους και εμπλουτίζεται διαρκώς.

«Ταξίδεψε όπως ΕΣΥ θέλεις» και την περίοδο των εορτών

To μήνυμα «Ταξίδεψε όπως ΕΣΥ θέλεις», συνοψίζει τη φιλοσοφία της SKY express και εκφράζει όσα ακριβώς αντιπροσωπεύει μία σύγχρονη αεροπορική εταιρεία που αφουγκράζεται το μέλλον του ταξιδιού και θωρακίζει την ταξιδιωτική εμπειρία με νέες προτάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η παρουσίαση της BLISS, της BUSINESS CLASS της SKY express, η οποία προσφέρει στους επιβάτες μια σειρά από διαφορετικές επιλογές.

Οι επιβάτες της SKY express έχουν τη δυνατότητα να πετούν Bliss στο δίκτυο προορισμών της στο εξωτερικό, καθώς και στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.

Η BLISS είναι η business class της SKY express και είναι εξ ορισμού διαφορετική, γιατί ο σχεδιασμός της στο σύνολό του εδράζεται σε μία βιώσιμη πρόταση. Η BLISS ταξιδεύει αλλιώς προς ένα βιώσιμο μέλλον με το νεότερο στόλο στην Ελλάδα και δείχνει την εξέλιξη στον τομέα των αερομεταφορών φροντίζοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα για το περιβάλλον.

Η business class της SKY express είναι διαφορετική, γιατί προσφέρει στους επιβάτες μία εμπειρία Bliss με προτεραιότητα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, δωρεάν πρόσβαση στα VIP Lounges, δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον αποσκευών και κιλών σε αυτές, ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης premium welcome drinks και fine dining επιλογές από έναν εκλεπτυσμένο κατάλογο με γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις και συνδυάζουν τους απολαυστικούς συνδυασμούς με τα ποιοτικά συστατικά και τις πολύ προσεγμένες επιλογές.

Από την πρώτη κιόλας μέρα το ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινό αγκάλιασε την BLISS τόσο σαν μέρος μιας εκλεπτυσμένης ταξιδιωτικής εμπειρίας, αλλά και μιας μεγαλύτερης προσπάθειας από κοινού με τη SKY express για έναν πιο υγιή πλανήτη.

Επιπλέον, στο διατροφικό σχεδιασμό της BLISS περιλαμβάνεται ένα deli menu, που συνδυάζει τα θαλασσινά (seafood), αλλά και τη διατροφή που βασίζεται στο κρέας. Η προσοχή και φροντίδα που περιβάλλουν όλα τα γεύματα της Business Class της SKY express δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μέριμνα για την αποφυγή της σπατάλης του φαγητού. Όλες αυτές οι επιλογές γεύσεων προσφέρονται στον επιβάτη μόνον εφόσον ο ίδιος τις επιλέξει λειτουργώντας προληπτικά απέναντι στη σχετική σπατάλη.

Mε την προσφορά αποκλειστικά κρύων γευμάτων επιτυγχάνεται η αποφυγή κατανάλωσης ενέργειας, καθώς τα διαθέσιμα γεύματα δεν απαιτούν θερμική επεξεργασία μειώνοντας με τον τρόπο αυτό περαιτέρω τις ενεργειακές ανάγκες και το σχετικό αποτύπωμα.