Στην Ανέμη θα «δείτε» το σπίτι των ονείρων σας

Το home store στην Αράχωβα που αλλάζει τα δεδομένα


ΤΑΞΙΔΙΟΔΗΓΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ
15:32
14/01/2015
Στην Ανέμη θα «δείτε» το σπίτι των ονείρων σας
loading

Υπάρχουν επιχειρήσεις, που ξεπερνούν τα δεδομένα ενός απλού «καταστήματος». Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Ανέμη, το προσεγμένο home store που θα βρείτε στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας.

Αν έχετε μια εξοχική κατοικία τότε σίγουρα θα το εκτιμήσετε, αλλά ακόμη κι αν όχι, θα σας βάλει σε διαδικασία να μετατρέψετε το σπίτι σας σε σπίτι των ονείρων σας κι αυτό μόνο υπερβολή δεν είναι.

Η ιδιοκτήτρια, Γεωργία Χαρίτου, γνωρίζει καλά πώς να «μπαίνει στο μυαλό» του ανθρώπου που έχει απέναντί της, αλλά περισσότερο γνωρίζει το αντικείμενό της δηλαδή τη διακόσμηση. Στην Ανέμη, λοιπόν, θα βρείτε όλα τα είδη που σχετίζονται με την επίπλωση και τη διακόσμηση της ιδιωτικής σας κατοικίας.

Οδηγός Αράχωβα

Τα επιλεγμένα με προσοχή από την ιδιοκτήτρια έπιπλα πρώτης ποιότητας και αντικείμενα σπιτιού, τόσο χρηστικά όσο και διακοσμητικά, θα αποτελέσουν διακαή πόθο σας.

Οδηγός Αράχωβα

Εδώ θα βρείτε από κεριά και λευκά είδη, μέχρι μπερζέρες, φωτιστικά και είδη για την κουζίνα κυρίως σε country style, από χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία και Βέλγιο. Αυτό που θα σας ικανοποιήσει είναι η μοναδικότητα του κάθε τι που φιλοξενείται στο χώρο, η άριστη εξυπηρέτηση, οι budget τιμές και οι φρέσκες ιδέες.

Οδηγός Αράχωβα

Όταν λοιπόν επισκεφτείτε το διάσημο χειμερινό προορισμό, ξέρετε ποια θα είναι η (απαραίτητη) στάση σας!

Οδηγός Αράχωβα

Tip: Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας επίπλων στα μέτρα σας και με το ύφασμα που εσείς επιθυμείτε, ενώ αναλαμβάνονται μελέτες και επίβλεψη εσωτερικών χώρων.

Info:

Δευτέρα-Πέμπτη: 10.30-14.30 & 17.30-21.30, Παρασκευή: 10.30-22.30, Σάββατο-Κυριακή: από τις 10.30

Αράχωβα, 22670 31701

www.facebook.com/pages/Anemi/430214400370610

Οδηγός Αράχωβα

 

 

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για την Αράχωβα και τους Δελφούς; Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Arachova-Delphi by GreekGuide.com και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μια απόδραση που θα σας μείνει αξέχαστη!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει