Το Pressteaze στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς πραγματικά κάνει τη διαφορά, αφού είναι ένα bar που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα της Αθήνας.

Η έμφαση στην ποιότητα, η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και το μεράκι των ανθρώπων του, το έχουν καταστήσει εδώ και πέντε χρόνια το απόλυτο σημείο συνάντησης και διασκέδασης για ντόπιους και επισκέπτες.

Αν και αποτελεί σταθερή αξία για αυθεντική διασκέδαση, το Presstease δεν επαναπαύεται στις δάφνες του. Ακολουθώντας πιστά τις πιο σύγχρονες τάσεις, αναβαθμίζει διαρκώς την ποιότητα των παροχών του.

Μπορείς να το επισκεφτείς από το πρωί για καλό καφέ –o freddo cappuccino που φτιάχνεται με μυστική συνταγή είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δυνατά ατού του– αλλά και νόστιμες αλμυρές και γλυκές προτάσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με τον πιο όμορφο, ποιοτικό και γευστικό τρόπο.

Το Pressteaze τιμά το απόφθεγμα «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», βάζοντας στο «παιχνίδι» ένα ιδιαίτερο πρωινό που θα σου θυμίσει το κολατσιό της μαμάς. Τα πιο φρέσκα και αυστηρά επιλεγμένα υλικά (το ψωμί είναι από ξακουστό φούρνο, το τυρί από φημισμένο τοπικό παραγωγό, οι μαρμελάδες σπιτικές κ.λπ.) μετατρέπονται σε φίνες νοστιμιές, που προσθέτουν άλλη χάρη στο ξεκίνημα της ημέρας, οι οποίες σερβίρονται σε καρό τραπεζομάντηλα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ένα ακόμη στοιχείο που κάνει το Pressteaze να ξεχωρίζει είναι η έμφαση που δίνει στην μπάρα. Με πλήρως ενημερωμένη κάβα, που διαθέτει μια από τις πιο εκλεκτές συλλογές με premium ετικέτες σε ρούμι, προσφέρει signature cocktail προτάσεις με ενδιαφέροντες συνδυασμούς πρώτων υλών.

Ο Κωνσταντίνος Πολατσίδης υπογράφει την cocktail list, ενώ δημιουργεί μόνος του τα λικέρ, τα σιρόπια και τους πουρέδες που χρησιμοποιεί για τη δημιουργία τους.

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα cocktails του νέου κατάλογου, ο οποίος περιλαμβάνει μια σειρά από signature συνταγές που μαρτυρούν υψηλό επίπεδο, δημιουργικότητα και πλούσια φαντασία.

Αξίζει επίσης να γνωρίζεις ότι το Pressteaze διαθέτει μεγάλη συλλογή από πούρα για κάθε γούστο και πορτοφόλι. Μάλιστα, διοργανώνει βραδιές γευσιγνωσίας εκλεκτών πούρων και επιλεγμένων ρουμιών, κατά τη διάρκεια των οποίων συγκεντρώνει στο χώρο του το εξειδικευμένο, και όχι μόνο, κοινό της πόλης.

Το Pressteaze θα σε κερδίσει και με τις ποιοτικές μουσικές επιλογές του, που σε συνδυασμό με τον όμορφο χώρο και την ατμόσφαιρά του δεν σου επιτρέπουν να φύγεις. Δυνατά χαρτιά του αποτελούν τα parties και τα events με γνωστούς guest DJs που γίνονται talk of the town.

Πολύ επιτυχημένα είναι τα κυριακάτικα απογευματινά parties (είναι η μοναδική μέρα που θα ακούσεις ελληνικά εδώ) που κάνουν την τελευταία μέρα της εβδομάδας να μοιάζει ακόμη καλύτερη.

Αν βρεθείς λοιπόν στη Λιβαδειά, μια επίσκεψη στο Pressteaze επιβάλλεται. Το σίγουρο είναι πως αν έρθεις μία φορά, θα «κολλήσεις» μαζί του και θα επιστρέφεις με κάθε ευκαιρία.

Πληροφορίες

Καραγιαννοπούλου 10, Λιβαδειά

Τηλ. 22614 00284

Fb page: Pressteaze