Ένα πολυτελές ξενοδοχείο, στο παραθαλάσσιο Pyla sur Mer, κοντά στην διάσημη πόλη Μπορντό της Γαλλίας, το La Co(o)rniche σας προσφέρει ξεχωριστή  διαμονή και χαλαρωτικές στιγμές.

Το κτίριο που φιλοξενούσε ένα σπίτι Βάσκων από τη δεκαετία του ’30, μετατράπηκε σε έναν επίγειο παράδεισο, με μαγευτική θέα στον κόλπο Archachon, τους αμμόλοφους και τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας.

Εντυπωσιακά χρώματα, αντικείμενα τέχνης και μικρές “ψαγμένες” λεπτομέρειες δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση στους εσωτερικούς χώρους, από το στιλάτο εστιατόριο, ως το μπαρ και την μπουτίκ του ξενοδοχείου.

Στα 12 υπνοδωμάτια και τις σουίτες κυριαρχεί το λευκό σε έπιπλα και υφάσματα, ενώ οι πινελιές παστέλ χρωματισμών συνθέτουν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες με απεριόριστη θέα στο απέραντο γαλάζιο, ενώ τα μαρμάρινα μπάνια δίνουν ακόμα έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο.

Στην βεράντα του εστιατορίου οι επισκέπτες θα απολαύσουν γαστρονομικές εκπλήξεις, ενώ το μπαρ σερβίρει δροσιστικά κοκτέιλ και δίπλα στην πισίνα, σε μια από τις αναπαυτικές ξύλινες ξαπλώστρες.

Στα highlights περιλαμβάνονται οι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι murano που στολίζουν μοναδικά το εξωτερικό μπαρ, αλλά και το δάπεδο από μαροκινές πλάκες του εστιατορίου.

Το ξενοδοχείο παρέχει ακόμα τη δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων για τους επισκέπτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τη γύρω περιοχή.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ