Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σάς προτείνει τα 5 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, για μια αξέχαστη χειμερινή απόδραση στην Ορεινή Ναυπακτία.

Ανακαλύψτε μια από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας μας, ιδανική για αποδράσεις όλες τις εποχές του χρόνου.

Το χειμώνα, τα χιονισμένα, φιλόξενα χωριά της κατακλύζονται από επισκέπτες, που αναζητούν την ηρεμία και τη γαλήνη που προσφέρει η φύση. Περιηγηθείτε στα χωριά της και απολαύστε αυθεντική φιλοξενία, μένοντας σε όμορφα καταλύματα.

Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr ανακηρύχθηκε η καλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο στα World Travel Awards για το 2013.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σάς επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Δάσος Θέρετρον

Χτισμένο στο Παλαιοξάρι, το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο «Δάσος Θέρετρον» απέχει μόλις 30 χλμ από την πόλη της Ναυπάκτου.

Το πετρόκτιστο κατάλυμα, εκτός από τη μαγευτική θέα, προσφέρει 39 άνετα δωμάτια και κέντρο ευεξίας. Επίσης, διαθέτει κέντρο σπα και ευεξίας και παιδική πισίνα.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει παντόφλες, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, ενώ στα μπάνια θα βρείτε δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και πιστολάκι μαλλιών.

Στις προσφερόμενες υπηρεσίες και ανέσεις περιλαμβάνονται premium movie channels και πολυτελή είδη προσωπικής υγιεινής. Τα δωμάτια διαθέτουν και πρόσβαση στο ίντερνετ.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσίες καθαριστηρίου, φύλαξη βρεφών /παιδιών και παιδική χαρά, ενώ διαθέτει εστιατόριο και μπαρ.

Παρέχεται δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας και μπορεί να σας προτείνει εστιατόρια και αξιοθέατα της περιοχής.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Αλθαία

Βολικά κτισμένος στο κέντρο του χωριού, ο ξενώνας Αλθαία διαθέτει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και coffee bar.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες της επιχείρησης περιλαμβάνουν υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, καθαριστήριο, αποθήκευση αποσκευών και παιδική χαρά.

Υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων για να εξερευνήσετε την πόλη.

Όλα τα φινετσάτα δωμάτια είναι όμορφα επιπλωμένα και διαθέτουν κουζινάκι, ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλα έχουν ψυγείο, συσκευή για καφέ/τσάι και πιστολάκι μαλλιών.

Το κατάλυμα διαθέτει δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Ελατού

Περιτριγυρισμένο από έλατα, όπως φανερώνει και το όνομα του, το ξενοδοχείο Ελατού είναι χτισμένο στο ομώνυμο χωριό, ένα από τα πιο γραφικά χωριά της ορεινής Ναυπακτίας.

Διαθέτει 16 δίκλινα δωμάτια, με άνετα κρεβάτια, θέρμανση, τηλεόραση και το καθένα με δικό τους μπαλκόνι. Όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο έχουν ψυγείο, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και πιστολάκι μαλλιών.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος της επίσκεψής σας, το ξενοδοχείο Elatou αποτελεί την καλύτερη επιλογή καταλύματος στο χωριό. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου διαθέτει πλήρες μενού που επιμελείται και παρασκευάζει με ντόπια υλικά η κυρία Ελένη. Εξερευνήστε γευστικές προτάσεις όπως κόκκορα μακαρονάδα, λαχανοντολμάδες, αρνάκι λαδορίγανη, γίδα βραστή και άλλες παραδοσιακές συνταγές.

Χαλαρώστε απολαμβάνοντας τον καφέ σας στην καφετέρια του ξενοδοχείου και το γλυκό σας πλάι στο τζάκι ή το ποτό σας στο μπαρ.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Τα Πέτρινα

Χτισμένος σε μια όμορφη γωνιά της Άνω Χώρας, ο ξενώνας «Πέτρινα» αποτελείται από αυτόνομες πέτρινες κατοικίες, χτισμένες αμφιθεατρικά σε μια κατάφυτη ελιά, με τη μαγευτική θέα των βουνών της Ορεινής Ναυπακτίας «στα πόδια τους».

Οι κατοικίες διαθέτουν τζάκι, κουζινάκι, μεγάλη βεράντα και πατάρι. Τα δίκλινα δωμάτια με τζάκι αποτελούν μια επιπλέον επιλογή. Το κάθε ένα έχει το δικό του διαφορετικό χρώμα, εμπνευσμένο από τα αγριολούλουδα της περιοχής.

Όλα τα καταλύματα είναι εφοδιασμένα με ξύλινα παραδοσιακά έπιπλα και διακοσμημένα πρωτότυπα, με μεράκι και γούστο. Πολλά από τα διακοσμητικά είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες, όπως ξύλα και κορμούς από το δάσος.

Οι λάτρεις του βιβλίου θα βρουν μια μικρή βιβλιοθήκη, κυρίως με βιβλία που αναφέρονται στην περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Xenios Chalets

Η ιδανική του τοποθεσία στο κέντρο του χωριού, επιτρέπει σε αυτό το 3 αστέρων ξενοδοχείο να γίνει η βάση για το επόμενο ταξίδι σας.

Τα 13 ξύλινα σαλέ διαθέτουν κουζινάκι, τραπεζαρία στο δωμάτιο και ψυγείο. Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και πιστολάκι μαλλιών υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο.

Το κατάλυμα προσφέρει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, αποθήκευση αποσκευών και παιδική χαρά. Μεταξύ άλλων, διαθέτει γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, σνακ μπαρ και ταράτσα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτει υπηρεσία express check-in/check-out.

Χαλαρώστε στον χώρο καθιστικού δίπλα στο τζάκι με θέα τις βουνοκορφές της Πίνδου και απολαύστε τοπικές παραδοσιακές συνταγές στο εστιατόριο.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.