Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com σας προτείνει τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν από 39 μέχρι 60 ευρώ τη βραδιά, για τον Αύγουστο. Αυτή τη φορά επιλέξαμε ως προορισμό το μαγευτικό νησί της Κρήτης, που μπορεί να προσφέρει μια πληθώρα επιλογών διαμονής σε οικογενειακά ξενοδοχεία για άνετες και χαλαρωτικές στιγμές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το HotelsCombined.com σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.com περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.com σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Folia Apartments – Αγία Μαρίνα, Κρήτη

Το ευχάριστο αυτό συγκρότημα είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της κωμόπολης και διαθέτει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, εποχική πισίνα και coffee bar.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων, αποθήκευση αποσκευών και σνακ μπαρ. Επίσης, διαθέτει δωμάτιο με τηλεόραση και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Ο κήπος είναι το καλύτερο μέρος για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

Τα ευρύχωρα και μεγάλα διαμέρισμα διαθέτουν κλιματισμό, ενώ είναι εξοπλισμένα με πιστολάκι μαλλιών, συσκευή για καφέ/τσάι και ψυγείο. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα διαμερίσματα που είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Το αεροδρόμιο Χανίων απέχει μόλις 40 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης απέχουν 20 λεπτά.

Info

Αξιολόγηση: 9,2
Τιμή: 60 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Οικογενειακό Ξενοδοχείο Spiros-Soula – Λυγαριά, Κρήτη

Με καταπληκτική θέα στην εξοχή, στην παραλία και στην πισίνα, το ξενοδοχείο διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi και είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο του χωριού.

Διαθέτει παιδική πισίνα, αίθουσα αναψυχής για παιδιά και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Επίσης, καφετέρια, σνακ μπαρ και υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων. To ξενοδοχείο, επίσης, προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.

Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, ψυγείο και κουζινάκι, φούρνο μικροκυμάτων και μπάρμπεκιου. ενώ προσφέρουν υπέροχη θέα στο βουνό.

To ξενοδοχείο παρέχει εστιατόριο και μπαρ. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη μόνο για κάποιες ώρες.

Προσφέρεται δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το αεροδρόμιο Ηρακλείου βρίσκεται σε απόσταση μόλις 30 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9,2
Τιμή: 52 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Kristalli Hotel Apartments – Μάλια, Κρήτη



Με πανοραμική θέα στην πισίνα, το συγκρότημα διαμερισμάτων, Kristalli Hotel Apartments, διαθέτει κλιματιζόμενα διαμερίσματα με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet.

Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει αποθήκευση αποσκευών και σνακ μπαρ. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, βιβλιοθήκη και κήπο.

Τα ζεστά διαμερίσματα διαθέτουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, κουζινάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλα τα διαμερίσματα έχουν πιστολάκι μαλλιών, ιδιωτικό μπάνιο και συσκευή για καφέ/τσάι.

Διατίθεται δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το Αεροδρόμιο Ηρακλείου απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9,1
Τιμή: 57 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ilian Studio Apartments – Μισσίρια, Ρέθυμνο

Αυτό το παραθαλάσσιο συγκρότημα διαμερισμάτων εκτός από την μικρή απόσταση από το νερό, διαθέτει και ιδιωτική παραλία, ανοιχτή εξωτερική πισίνα και παιδική πισίνα. Το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο.

Προσφέρει καθαριστήριο, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και διαθέτει ταράτσα, δωμάτιο με τηλεόραση και κήπο.

Τα διαμερίσματα είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν ψυγείο, κουζινάκι και πιστολάκι

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 59 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Asterias Village Resort – Χερσόνησος, Κρήτη

Το ζεστό και άνετο θέρετρο είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο του χωριού και διαθέτει παιδική πισίνα, τζακούζι και εποχική πισίνα.

Παράλληλα, διαθέτει day spa, προσφέροντας διάφορες θεραπείες μασάζ και ομορφιάς. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, στεγνοκαθαριστήριο και κέντρο ομορφιάς, εστιατόριο και μπαρ Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να βρουν παντοπωλείο και κατάστημα δώρων/σουβενίρ.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και είναι εξοπλισμένα με κουζινάκι, συσκευή για καφέ/τσάι και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Ψυγείο, τηλέφωνο και πιστολάκι μαλλιών υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια, καθώς και σύνδεση στο ίντερνετ.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 39 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Irene Villas – Ιεράπετρα, Κρήτη

Διαθέτοντας αίθριο στην ταράτσα, το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με κλιματισμό, ιδιωτικό μπάνιο, κουζινάκι και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν προσφερόμενη σύνδεση Wi-Fi σε όποιο χώρο κι αν βρίσκεστε.

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στην ανοιχτή εξωτερική πισίνα και στο τζακούζι. Οι εγκαταστάσεις άσκησης και ευεξίας περιλαμβάνουν spa και σάουνα. Οι επιπρόσθετες προσφερόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνουν παιδική πισίνα, στεγνοκαθαριστήριο και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής.

Τα ευρύχωρα δωμάτια έχουν καθιστικό, μπάρμπεκιου και ψυγείο.

To κατάλυμα, Irene Villas, διαθέτει δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το πολύγλωσσο προσωπικό θα σας εξασφαλίσει μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή.

Info

Αξιολόγηση: 8,2
Τιμή: 53 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Διαμερίσματα και Βίλες Ελούντα Residence – Ελούντα, Κρήτη

To συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει πισίνα με θαλασσινό νερό, τζακούζι, παιδική πισίνα και προσφέρει μια άνετη και πολυτελή διαμονή. Αυτό το φινετσάτο συγκρότημα διαμερισμάτων είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της κωμόπολης.

Διαθέτει day spa, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών ομορφιάς και μασάζ. Προσφέροντας γήπεδο τένις, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και λέσχη παιδιών, διαθέτει επίσης κέντρο ευεξίας, εστιατόριο και μπαρ. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Το ξενοδοχείο διαθέτει αυτοσυντηρούμενα διαμερίσματα με κουζίνα και υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων. Επίσης, τα δώματια διαθέτουν κουζινάκι, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και πιστολάκι μαλλιών. Όλα τα διαμερίσματα είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν μπάρμπεκιου, τηλέφωνο και καναπέ που γίνεται κρεβάτι.

Διατίθεται δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8
Τιμή: 55 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Viena Rooms & Apartments – Παλαιόχωρα, Κρήτη

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και εποχική πισίνα καθώς και σνακ μπαρ. Όλα τα διαμερίσματα είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων προσφέρει πολλές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων ταράτσα, κήπο και εστιατόριο στο οποίο σερβίρονται πιάτα νοτιοδυτικής και τοπικής κουζίνας. Κολυμπήστε στην πισίνα και χαλαρώστε πίνοντας το ποτό σας στο pool bar.

Διαμορφωμένα ούτως ώστε να απολαύσετε μια άνετη κι ευχάριστη διαμονή, τα διαμερίσματα διαθέτουν ψυγείο και τηλεόραση.

To Viena Rooms & Apartments, διαθέτει δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 7,9
Τιμή: 59 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Canea Mare Hotel – Αγία Μαρίνα, Κρήτη

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 20 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της κωμόπολης και προσφέρει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, εποχική πισίνα και παιδική πισίνα.

Διαθέτει καθαριστήριο, στεγνοκαθαριστήριο και ανελκυστήρα. Επίσης, διαθέτει coffee bar, σνακ μπαρ και υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων. Το εστιατόριο σερβίρει πρωινό.

Τα 47 φωτεινά δωμάτια προσφέρουν όλα τα απαραίτητα, όπως κουζινάκι, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και ιδιωτικό μπάνιο. Είναι κλιματιζόμενα και προσφέρουν κουρτίνες blackout, ψυγείο και τηλέφωνο.

To ξενοδοχείο Canea Mare Hotel προσφέρει δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Τα Αρχαιολογικό Μουσείο Χανιών, Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου και Ναυτικό Μουσείο Κρήτης απέχουν μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 7,8
Τιμή: 58 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Porto Kalamaki Hotel Apartments – Κάτω Γαλατάς, Κρήτη

Το ζεστό και μοντέρνο ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο του χωριού και διαθέτει παιδική πισίνα, ανοιχτή εξωτερική πισίνα και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε όλους τους χώρους. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ασανσέρ, κέντρο ομορφιάς και σνακ μπαρ. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν coffee bar και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, καθώς και παντοπωλείο.

Τα δωμάτια διαθέτουν πανέμορφη θέα στην πισίνα, ενώ, επίσης, περιλαμβάνουν κουζινάκι και συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση. Όλα είναι εξοπλισμένα με τηλέφωνο, πιστολάκι μαλλιών και ψυγείο. Όλα τα μπάνια διαθέτουν φωτιζόμενο καθρέφτη και ντουζιέρα.

To ξενοδοχείο Porto Kalamaki Hotel Apartments, διαθέτει εστιατόριο και μπαρ. Η γύρω περιοχή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων για όσους θέλουν να γευματίσουν κοντά στο κατάλυμά τους.

Διατίθεται δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Τα Φρούριο Φιρκά, Αρχαιολογικό Μουσείο Χανιών και Ναυτικό Μουσείο Κρήτης βρίσκονται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,9
Τιμή: 50 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ