Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, η 22η ταινία της σειράς «Εκδικητές: H Τελευταία Πράξη» κλιμάκωσε την ιστορία μετά τα καταστροφικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη μεγάλη εμπορική επιτυχία του «Avengers: Infinity War».

Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης ταινίας ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας της, αυτός του Τόνι Σταρκ (Iron Man) που ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία ο Ρόμπερτ Ντ. Τζούνιορ, φαίνεται να απέχει από τα γεγονότα (στην αρχή τουλάχιστον) και να απολαμβάνει την οικογενειακή του ευτυχία με την Πέπερ και την κόρη τους σε μια ξύλινη καμπίνα κρυμμένη μέσα στο δάσος, σε ένα ονειρικό και απόλυτα ειδυλλιακό τοπίο.

Το συγκεκριμένο σπίτι, λοιπόν, δεν αποτελεί δημιούργημα της ταινίας, αλλά υπάρχει κανονικά, βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Ατλάντα και, μάλιστα, μπορεί κάποιος να το νοικιάσει μέσα από την πλατφόρμα της Airbnb.

Το ξύλινο καταφύγιο αποτελείται από συνολικά τρία υπνοδωμάτια και μπάνια, ενώ διαθέτει τζάκι και δωρεάν wi-fi. Για όποιον θέλει να βιώσει έστω και για λίγο την ηρεμία και την γαλήνη που βίωσε κατά τα πέντε χρόνια της διαμονής του σε αυτό ο Τόνι Σταρκ, θα πρέπει να κάνει οικονομίες αρκετό καιρό πριν, καθώς μία βραδιά σε αυτό κοστίζει περίπου 730 ευρώ!