Το αδιάβροχο και ασύρματο ηχείο για την παραλία

Η Bang & Olufsen παρουσίασε ένα Bluetooth ηχείο με ενσωματωμένο «έξυπνο» βοηθό


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGADGETS
12:14
13/06/2020
Το αδιάβροχο και ασύρματο ηχείο για την παραλία
1
loading

Παρά τις περιπέτειες με την πανδημία του κορονοϊού, η Bang & Olufsen συνέχισε να ρίχνει στην αγορά τα γνώριμα και ανώτερης ποιότητας προϊόντα της.

Και το πιο φρέσκο από αυτά, το νέο και βελτιωμένο σε όλα Beosound A1 δεύτερης γενιάς, ένα ασύρματο και αδιάβροχο ηχείο με το απαράμιλλο στιλ της B&O.

Δείχνει ίδιο με τον προκάτοχό του, το νέο Beosound A1 διαθέτει όμως καινούρια χαρακτηριστικά και βελτιώσεις με τον σωρό.

Πλάι στη συμβατότητα με το Bluetooth 5.1 και τα τρία ενσωματωμένα μικρόφωνά του, που του επιτρέπουν να λειτουργεί ως speakerphone, το A1 έρχεται εφοδιασμένο με ψηφιακό βοηθό τύπου Alexa.

Η καινούρια μπαταρία του το κάνει να παίζει αδιαλείπτως για 18 ώρες, μεταδίδοντας μάλιστα ήχο προς κάθε κατεύθυνση, χάρη στην τεχνολογία True360.

Και μιας και έρχεται για το καλοκαίρι, είναι εντελώς αδιαπέραστο από το νερό, τη σκόνη και την άμμο. Ό,τι πρέπει για την παραλία και το κάμπινγκ δηλαδή.

Βγαίνει σε δύο χρώματα, ανθρακί και λευκό, και κοστίζει φυσικά 250 ευρώ, μιας και είναι Bang & Olufsen...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar λευκό, και κοστίζει φυσικά 250 ευρώ, μιας και είναι Bang & Olufsen…

    Και τι είναι λευκό κρατάει μαστίγιο και περιμένει πελάτες στην γωνία , φυσικά η [...] που τους δέρνει . Γιατι με κατω από 50€ θα είχαν άπειρες επιλογές για την θάλασσα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει