Αν ρίξεις μία ματιά στο νέο τιμοκατάλογο της Kärcher θα δεις τα προϊόντα να σου «χαμογελάνε»! Όχι, δε σε γελούν τα μάτια σου. Πρόκειται για τη νέα καμπάνια μειωμένων τιμών της Kärcher η οποία έχει μειώσει αισθητά τις τιμές σε αγαπημένα best seller προϊόντα.

Στον κατάλογο, θα δεις δίπλα σε γνωστά μηχανήματα ένα icon που «χαμογελάει». Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει πολύ χαμηλότερη τιμή συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

Με αυτή την κίνηση της, η Kärcher έρχεται να απαντήσει στις απαιτήσεις των καιρών και να υποστηρίξει τους καταναλωτές, που για χρόνια δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα της, προσφέροντας best selling μηχανήματα σε προνομιακές τιμές.

Στην ενέργεια συμμετέχουν κορυφαία προϊόντα της εταιρίας οικιακού εξοπλισμού που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού για την αξιοπιστία και την απόδοσή τους, όπως οι πρωτοποριακές σκούπες stick VC4 & VC6, οι σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD, εργαλεία για τον κήπο, τα πλυστικά μηχανήματα οικιακής χρήσης Κ Compact και πολλά ακόμα, που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

Η Kärcher Greece, για πάνω από 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, προσφέρει λύσεις για κάθε δύσκολη εργασία καθαρισμού, μέσα από μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της, όσο και να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το μηχάνημα της επιλογής τους, με τον νέο μειωμένο τιμοκατάλογο. 

Η Kärcher, ο ειδικός σε κάθε λύση καθαριότητας μας ανεβάζει τη διάθεση και μας προσφέρει μοναδικές λύσεις καθαριότητας σε απίστευτες τιμές. Μπες στον νέο τιμοκατάλογο και ωφελήσου τώρα!