Τις λεπτομέρειες γύρω από το πολυαναμενόμενο Apple Watch αναμένεται να αποκαλύψει η Apple, στην παρουσίαση που έχει προαναγγείλει για σήμερα, στις 7 ώρα Ελλάδας.

Η εκδήλωση που ονομάζεται «Spring Forward», θα πραγματοποιηθεί στο Yerba Buena Center, στο Σαν Φρανσίσκο.

Το ενδιαφέρον περιστρέφεται κυρίως γύρω από το «έξυπνο» ρολόι της Apple, καθώς θα μάθουμε όσα η εταιρεία δεν αποκάλυψε στην πρώτη παρουσίαση-προαναγγελία της συσκευής, πίσω το Σεπτέμβριο. Μεταξύ άλλων, πιθανότατα θα γίνει γνωστό πόσο θα κοστίζει και πού θα διατίθεται.

Το Σεπτέμβριο, το μόνο που ήταν γνωστό, ήταν ότι η τιμή του θα ξεκινά από τα 349 δολάρια, θα έρχεται σε δύο μεγέθη και θα κυκλοφορήσουν τρεις εκδόσεις με διάφορα λουράκι, καθώς και πως θα συνεργάζεται μόνο με τα iPhone 5, 5S, 5C, 6 και 6 Plus.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν η συσκευή θα είναι τόσο μοδάτη, όσο λέγεται προκειμένου να ανταγωνιστεί τα πολυτελή ρολόγια με τα οποία συγκρίνεται, καθώς και εάν η Apple έχει αναπτύξει έναν κώδικα που θα μετατρέψει τη συσκευή σε ένα χρήσιμο αντικείμενο, μιας και τα δεδομένα από τις συσκευές του ανταγωνισμού, έχουν δείξει ότι το κοινό είναι μάλλον αδιάφορο για τα «έξυπνα» ρολόγια.

Οι υπόλοιπες συσκευές που ίσως παρουσιάσει η Apple

Αν και οι φαν της εταιρείας με σήμα το δαγκωμένο μήλο, περιμένουν στη σημερινή παρουσίαση να δουν μια σειρά νέων συσκευών, οι ενδείξεις δεν είναι μάλλον με το μέρος τους.

Από τη μία το Bloomberg ισχυρίζεται πως το μεγάλο iPad, 12,9 ιντσών, παρόλο που έχει δημιουργήσει ντόρο, δεν είναι πιθανό να παρουσιαστεί σήμερα, καθώς η παραγωγή του έχει πάει για το φθινόπωρο. Από την άλλη, η φημολογούμενη Apple TV που θα επικεντρώνεται στις εφαρμογές δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Έτσι, η μόνη πιθανή παρουσίαση ίσως είναι το μοντέλο MacBook Air με οθόνη Retina 12 ιντσών.

Σε κάθε περίπτωση, σύντομα θα μάθουμε τις προθέσεις της Apple.

Το newsbeast.gr θα παρακολουθήσει το event και θα μεταφέρει όλα όσα η Apple πρόκειται να αποκαλύψει…