Τέρμα οι αναβολές!

Ετοιμάσου να βάλεις τα αθλητικά σου, να απογειώσεις την προπόνηση σου και να βελτιώσεις την υγεία σου διότι ή πιο έξυπνη σειρά smartwatch καταφθάνει και σου υπόσχεται μία βελτιωμένη διαδραστική εμπειρία που θα κάνει τη ζωή σου πιο smart από ποτέ.

Τα δύο νέα smartwatches της Huawei, τα Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro καταφθάνουν σύντομα στην ελληνική αγορά και αποτελούν την επιτομή της τεχνολογίας και της κομψότητας.

Τροφοδοτούμενα  από το νέο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS, τα δύο νέα μοντέλα της Huawei προσφέρουν βελτιωμένη διαδραστική εμπειρία, επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και φυσικής κατάστασης και διαθέτουν εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία.

Επιπλέον η HUAWEI WATCH 3 Series είναι η πρώτη σειρά smartwatches της Huawei που διαθέτει περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση, ενώ η λειτουργία eSIM καθιστά τη σύνδεση με το smartphone του χρήστη πιο εύκολη από ποτέ!

Η συνεχής παρακολούθηση της υγείας και η προάσπιση της καλής φυσικής κατάστασης δεν είχαν ποτέ έως τώρα καλύτερο σύμμαχο.

Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν σύντομα!