Είναι στιγμές που θέλεις να αποσταθεροποιηθείς από οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου και απλά να επικεντρωθείς στον κόσμο σου. Είτε αυτό συμβαίνει όταν μετακινήσε με το μετρό και απλά θέλεις να δεις το αγαπημένο σου επεισόδιο ανενόχλητος, είτε όταν γυμνάζεσαι και θέλεις να ακούσεις τη μουσική που σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα όρια σου.

Άλλες πάλι στιγμές, θέλεις να κάνεις ακριβώς τα ίδια αλλά να παραμένεις ενήμερος για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που χρειάζεσαι είναι τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i για να έχεις τον έλεγχο και να απολαμβάνεις τη στιγμή όπως ακριβώς εσύ θέλεις.

Ο ήχος έχει γίνει η κύρια μορφή μετάδοσης πληροφοριών και το πιο σημαντικό συστατικό του ψηφιακού μας κόσμου. Για ακόμη μία φορά η HUAWEI αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού και ανταποκρίνεται άμεσα στις αιτήσεις του, συνεχίζοντας να βελτιώνει την καθημερινή ευκολία της ζωής μας.

Τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i είναι πραγματικά ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά (TWS) που αποτελούνται από αριστερά και δεξιά ακουστικά και θήκη φόρτισης και διαθέτουν σχεδιασμό εντός του αυτιού για αυξημένη άνεση όταν φοριέται. Τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i μπορούν να συνδεθούν με άλλες συσκευές όπως τηλέφωνα, tablet και υπολογιστές μέσω Bluetooth για πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων και αναπαραγωγή μουσικής. Διαθέτοντας μονάδα δυναμικής οδήγησης διαμέτρου 10 mm, δύο μικρόφωνα για ακύρωση περιβαλλοντικού θορύβου κατά τη διάρκεια κλήσεων, ακύρωση ενεργού θορύβου τροφοδοσίας (ANC) και λειτουργία ευαισθητοποίησης, τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i επιτυγχάνουν κρυστάλλινη παράδοση ήχου. Με λύση χαμηλής ισχύος και μπαταρία 55 mAh, τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και γρήγορη ταχύτητα φόρτισης μέσω της θήκης φόρτισης.

Τεχνολογία που σου παρέχει τον απόλυτο ακουστικό έλεγχο

This image has an empty alt attribute; its file name is Otter_White_7.jpg

Τα περισσότερα ακουστικά στην ίδια τάξη δεν διαθέτουν ANC, μειώνοντας το επίπεδο θορύβου μόνο μέσω της κατασκευής των ακουστικών. Το HUAWEI FreeBuds 4i, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί ενσωματωμένα ακουστικά στοιχεία και αλγόριθμους για τη δημιουργία ανεστραμμένων κυμάτων ήχου. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο HUAWEI FreeBuds 4i να ακυρώνει ενεργά τον θόρυβο και να επιτυγχάνει μια πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου για τον χρήστη, είτε βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, έξω στο δρόμο είτε σε θορυβώδη μέσα μαζικής μεταφοράς. Επιπλέον, το HUAWEI FreeBuds 4i διαθέτει λειτουργία ευαισθητοποίησης για να επιτρέπει στον χρήστη να παραμένει ενήμερος για το περιβάλλον του και να επικοινωνεί καθαρά με τους γύρω τους.

Εξαιρετική εμφάνιση, άνετη εφαρμογή και κρυστάλλινος ήχος που διαρκεί έως και δέκα ώρες

Ο σχεδιασμός τους εμπνεύστηκε από τις παραλίες με μαύρη άμμο της Ισλανδίας. Το HUAWEI FreeBuds 4i εμπνέεται από την ιδέα ότι, παρά τη φασαρία της σύγχρονης εποχής, οι άνθρωποι σήμερα πρέπει να βρουν μια στιγμή γαλήνης. Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να είναι απλά και καθαρά όπως η ίδια η φύση, αντιμετωπίζοντας κάθε ίντσα των ακουστικών με σεβασμό.

Παράλληλα, έχουν προσαρμοστεί για ποπ μουσική, εξισορροπώντας απαλά τις οργανικές και φωνητικές συχνότητες ήχου γεγονός που τα ανάγει στον εξαιρετικό σύντροφο για τους λάτρεις της ποπ.

Σύμφωνα με δεδομένα από το εργαστήριο της Huawei, το HUAWEI FreeBuds 4i υποστηρίζει συνεχή αναπαραγωγή μουσικής έως και δέκα ώρες και, με γρήγορη φόρτιση, μπορεί να προσφέρει απόλαυση ακρόασης τεσσάρων ωρών από φόρτιση μόλις δέκα λεπτών!

Όπως είναι φυσικό τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i λειτουργούν σε συνδυασμό με την εφαρμογή HUAWEI AI Life για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών τρόπων ελέγχου θορύβου, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ακύρωσης θορύβου, να ορίσετε λειτουργίες συντόμευσης και να πραγματοποιήσετε ενημερώσεις.

Τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i αποτελούν μια πύλη για έναν ευκολότερο τρόπο ζωής και έναν εξαιρετικό τρόπο βελτίωσης της παραγωγικότητας και της ποιότητας ζωής ενός ατόμου.

Αποτελούν ένα μακρόχρονο ζευγάρι ακουστικών που ακυρώνουν θόρυβο που συνδυάζει κομψή εμφάνιση με κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, καθιστώντας τη συσκευή την καλύτερη στον τομέα της από την άποψη της τιμής-ποιότητας.