Πόσες φορές σας έχει τύχει να περιμένετε με τις ώρες (καλά, υπερβάλλουμε λίγο) στην ουρά ενός μπαρ μέχρι τελικά ο μπάρμαν να σας δώσει σημασία, να σας ρίξει ένα βλέφαρο και να του πείτε επιτέλους τι θέλετε να πιείτε;

Για όσους κούνησαν συγκαταβατικά το κεφάλι υπάρχει μια νέα εφαρμογή, η οποία θα τους γλιτώσει από την πολύωρη ορθοστασία μπροστά από τη μπάρα!

Η εφαρμογή Ordernella επιτρέπει στους πελάτες συγκεκριμένων παμπ στην Αγγλία να παραγγείλουν και να πληρώσουν για το φαγητό και το ποτό τους… με το πάτημα ενός κουμπιού!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η συγκεκριμένη εφαρμογή δοκιμάζεται τώρα σε τέσσερις παμπ στο Brighton και το East Sussex, ενώ σκοπός των κατασκευαστών της είναι οι υπηρεσίες της να παρέχονται και στις 37 InnBrighton παμπ στο άμεσο μέλλον.

«Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι πολύ δελεαστική για τους κοινωνικούς πελάτες μας και για όσους λατρεύουν κάθε τι που έχει σχέση με την τεχνολογία. Τους επιτρέπει να συνεχίζουν μια συζήτηση χωρίς να χρειάζεται να τη διακόψουν κάθε φορά που θέλουν να παραγγείλουν κάτι ή να σηκώνονται από το τραπέζι τους κάθε φορά» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας, Gavin George.

Οι «πνευματικοί πατέρες» της εφαρμογής είναι πέντε ανώτατα επιχειρηματικά στελέχη από το χώρο της τεχνολογίας, των οικονομικών, της νομικής και μιας εταιρείας συμβούλων.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store και Google Play Store.