Παρουσιάστηκε στην έκθεση Computex της Ταϊβάν και είναι ό,τι πιο αλλόκοτο έχουμε δει στην ιστορία των υβριδικών gadgets.

To Asus Transformer Book V είναι και Windows tablet και Windows laptop και Android phone και Android tablet και Android laptop!

Συγκεκριμένα, το Transformer Book V είναι ένα Windows 8.1 tablet/laptop υβρίδιο με οθόνη 12,5 ιντσών και Intel Core επεξεργαστή. Το πληκτρολόγιο πωλείται στο πακέτο και φυσικά η οθόνη είναι αποσπώμενη για να μετατραπεί σε tablet.

Στην πλάτη της οθόνης υπάρχει ειδική εσοχή, στην οποία μπαίνει ένα 5ιντσο Android smartphone που επίσης περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Με το smartphone ντοκαρισμένο, μπορείτε να αλλάξετε το λειτουργικό σύστημα του tablet/laptop από Windows 8.1 σε Android 4.4, μέσω ενός διακόπτη. Τόσο απλά και εύκολα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το smartphone είναι το πρώτο που κυκλοφορεί με το 64μπιτο chip Moorefield της Intel.

Το tablet ζυγίζει 800 γραμμάρια, διαθέτει 4GB RAM και αυτονομία για 10 ώρες web browsing. Προσφέρει flash αποθηκευτικό χώρο έως 128GB, ενώ στο keyboard υπάρχει θέση για σκληρό δίσκο.

Το smartphone ζυγίζει 140g, έχει πάχος 11mm και διαθέτει μπαταρία 2.500mAh. Τα υπόλοιπα specs: 2GB RAM, έως 64GB αποθηκευτικός χώρος και κάμερες 8MP/2MP.

Κρίνοντας από το γεγονός ότι το Asus Transformer Book V βρισκόταν μέσα σε γυάλινο κουτί κατά την παρουσίαση του στην Computex, υποθέτουμε ότι θα αργήσει να βγει στην αγορά. Αξίζει, όμως, να περιμένουμε αυτό το 5-σε-1 πολυεργαλείο!

Πηγή: thegang.gr