Έρχονται ακόμα περισσότερες διαφημίσεις στο Youtube

Οι δημιουργοί των videos δεν θα έχουν επιπλέον έσοδα


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
16:28
21/11/2020
Έρχονται ακόμα περισσότερες διαφημίσεις στο Youtube
2
loading

Σε διαδικασία αλλαγής όσον αφορά το κομμάτι της διαφήμισης βρίσκεται το Youtube.

Η δημοφιλής πλατφόρμα αναβάθμισε τους όρους χρήσης, αποκαλύπτοντας πως "οι διαφημίσεις θα μπορούν πλέον να εμφανίζονται σε videos από κανάλια που δεν ανήκουν στο YouTube Partner Program (YPP) και θα αρχίσουμε να τοποθετούμε σταδιακά διαφημίσεις σε videos αρκετά ασφαλή για τα brands".

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν ο δημιουργός του video δεν έχει επιλέξει να έχει έσοδα από το συγκεκριμένο video, απορρίπτοντας ουσιαστικά τις διαφημίσεις, το YouTube θα προβάλει διαφημίσεις πάραυτα.

Έτσι, όχι μόνο οι χρήστες θα βλέπουν περισσότερες διαφημίσεις, αλλά και ο δημιουργός δε θα αμείβεται για αυτές. Μάλιστα στερεί από το δημιουργό την επιλογή του να μη δείχνει διαφημίσεις στο video του.

Η αλλαγή αυτή αναμένεται να ξεκινήσει από τις ΗΠΑ και να φτάσει στην Ευρώπη στα μέσα του 2021.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ναι θα μας

    λείψει νομίζετε, εγω βιντεο που παιζει διαφημίσεις δεν το βλεπω, ενεργοποιω το vpn και αντε γεια διαφημίσεις, μέχρι να το ξεπεράσουν και αυτό

  2. avatar Ας πάει στα τσακίδια το youtube

    Σκουπίδι έχει γίνει το Youtube, καμία σχέση με τις παλιές ένδοξες μέρες του 2010. Έχει γεμίσει διαφημίσεις, δεν μπορείς να βάλεις μουσική στα βιντεο λόγω copyrights και άκρατη λογοκρισία απο snowflakes ελεγκτές, πλέον σε βαθμό να μην ανεβάζεις πλέον videos. Ας πάει στα τσακίδια, καιρός να ανέβουν άλλα βιντεο sites. Όλοι αυτοί οι χαζοπαπιονάκιδες χαρτογιακάδες των οικονομικών προσπαθούν να βγάλουν απο την μύγα ξύγκι, δεν καταλαβαίνουν οτι υπάρχει και οριο στο πόσο μπορείς να πιέσεις τον άλλον.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει