Και ποιος δεν έχει απολαύσει τα Lego παιχνίδια που μας έχει δώσει μέχρι τώρα η Traveller’s Tales Games;

Από τα λεγκο-ειδή «Star Wars», «Lord of the Rings», «Pirates of the Caribbean», «Indiana Jones», «Harry Potter», αλλά και όλους τους αγαπημένους μας σουπερήρωες και κακούς φυσικά από το σύμπαν τόσο της Marvel όσο και της DC Comics, η φίρμα έχει μετατρέψει σε Lego μαγεία περίφημα videogames, φέρνοντας το όνειρο κοντύτερα στην πραγματικότητα.

Κάτι που μας κάνει φυσικά να αναρωτιόμαστε πώς θα έμοιαζαν κι άλλα παιχνίδια αν έμπαιναν στο δημιουργικό στόχαστρο της Traveller.

Φαίνεται ότι και ο χρήστης του YouTube, Brian Anderson, έχει τις ίδιες ανησυχίες, γι’ αυτό και ανέλαβε το έργο να δώσει μόνος του την απάντηση, δημιουργώντας τη Lego εκδοχή του περίφημου ηλεκτρονικού παιχνιδιού της Naughty Dog «The Last of Us»!

Το ορίτζιναλ τρέιλερ λοιπόν του videogame αναδημιουργείται σε περιβάλλον Lego κάνοντας ακόμα και τον πρόεδρο της Naughty Dog, Evan Wells, να το τουιτάρει παραδεχόμενος: «Είναι απίστευτο! Η δουλειά των fans δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει».

Δείτε λοιπόν πώς θα ήταν το «The Last of Us» σε Lego εκδοχή, επιβιώνοντας στον όλεθρο δηλαδή ένα τουβλάκι τη φορά, σε ένα βιντεοπαιχνίδι που δεν παραχθεί μεν ποτέ, αλλά θα πεθαίναμε να βάζαμε στα χέρια μας…