Η νέα Q ήρθε για να κάνει τα απλά αυτονόητα

Η πρώτη καρτοκινητή που δημιουργεί τη δική της online κοινότητα


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMOBILE
14:47
12/07/2019
Η νέα Q ήρθε για να κάνει τα απλά αυτονόητα
1
loading

Νέα εικόνα, νέο ύφος και μια δυναμική καμπάνια επικοινωνίας! Η νέα Q είναι κάτι παραπάνω από μια ανασχεδιασμένη καρτοκινητή.

Τα νέα που φέρνει είναι τόσο σημαντικά που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπουμε τη καρτοκινητή. Η νέα Q, ήρθε να κάνει τα απλά αυτονόητα και ζει online.

Με οδηγό πάντα την οικονομία, την απλότητα και την ειλικρίνεια που αποτελούν βασικές της αξίες, η Q φέρνει καινοτομίες που αλλάζουν την εμπειρία των πελατών.

Νέα πακέτα Κιου Σταρ καθώς και νέες οnline υπηρεσίες όπως Κομιούνιτι, Κονέ, Κιου Σοπ, και Μποτ προσφέρουν την απόλυτη digital εμπειρία.

Η Q παρουσιάζει τα νέα πακέτα καρτοκινητής Κιου Σταρ. Τα πακέτα ενεργοποιούνται μια φορά και οι χρήστες ξεγνοιάζουν, μιας και ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα.

Τα Κιου Σταρ έχουν χρέωση ανά δευτερόλεπτο στα λεπτά ομιλίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει και roll over, δηλαδή όσα λεπτά σε Ελλάδα και εξωτερικό και ΜΒ δεν καταναλώθηκαν, μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα.

Η Q είναι η πρώτη καρτοκινητή που δημιουργεί τη δική της online κοινότητα, το Κομιούνιτι. Στο Κομιούνιτι, μπορούν να γίνουν μέλη όλοι. Εκεί, μοιράζονται απόψεις και ιδέες και όλοι μαζί διαμορφώνουν την Q.

Τα μέλη, συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις που διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ethelon, παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς, δημιουργούν δικό τους περιεχόμενο και επιβραβεύονται γι’ αυτό.

Τέλος, ενημερώνονται για όλα τα τελευταία τεχνολογικά νέα και βρίσκουν απαντήσεις σε κάθε απορία τους με τη βοήθεια των υπολοίπων μελών της κοινότητας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Jag

    Καλητερη τιμή θα έχουμε?
    Τα άλλα είναι απλά περιττά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει