Τα πολύ αναμενόμενα smartphones Samsung Galaxy S10, S10+, και S10e υποδέχεται η WIND στα καταστήματα της αλυσίδας της σε όλη την Ελλάδα.

Αποτελούν ιδανική πρόταση της σειράς Galaxy S και ήρθαν για να εντυπωσιάσουν με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και το ανανεωμένο design τους.

Μετά την περίοδο προ παραγγελίας τους, από σήμερα 08/03 είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά μέσα από τα καταστήματα WIND και το wind.gr με έως 48 άτοκες δόσεις.

Το Samsung Galaxy S10 με οθόνη 6,1’’ ξεκινάει από την τιμή των 939 ευρώ ή 19,56 ευρώ τον μήνα* ενώ το Samsung Galaxy S10+ με οθόνη 6,4’’ ξεκινάει από την τιμή των 1.039 ευρώ ή 21,65 ευρώ * τον μήνα αντίστοιχα.

Είναι διαθέσιμα σε χωρητικότητες 128GB, 512GB ή 1TB και σε χρώματα μαύρο, πράσινο και λευκό.

Το Samsung Galaxy S10e αποτελεί πιο οικονομική λύση, με αξία από 789 ευρώ ή με 16,44 ευρώ * τον μήνα και μικρότερη οθόνη 5,8’’ αλλά διαθέσιμο σε ένα επιπλέον χρώμα, το κίτρινο.

Με απόλυτα καινούργιο σχεδιασμό που απομακρύνει κάθε notch που αποσπά τον χρήστη από την οθόνη, με ακριβή κοπή laser, ασφάλεια στην οθόνη και Dynamic AMOLED που δεν ταλαιπωρεί τα μάτια, η οθόνη Infinity-O είναι η πιο πρωτοποριακή οθόνη Galaxy που έχει δημιουργήσει η Samsung μέχρι σήμερα.

Επιπλέον, η κάμερα υπερ-ευρυγώνιου φακού επιτρέπει να βγουν εκπληκτικές, κινηματογραφικές φωτογραφίες οπτικού πεδίου 123 μοιρών.

Ακόμα, η λειτουργία Wireless Powershare δίνει τη δυνατότητα για φόρτιση σε πολλαπλές συσκευές ενώ η νοημοσύνη και το προηγμένο λογισμικό προσαρμόζουν τα χαρακτηριστικά και λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, ώστε να προσφέρουν στους χρήστες κορυφαία απόδοση όλη την ημέρα.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και πολλά περισσότερα είναι διαθέσιμα στα νέα Samsung Galaxy S10, S10+ και S10e και μπορείτε να τα αποκτήσετε με έως 48 άτοκες δόσεις από σήμερα στα καταστήματα WIND, αλλά και πιο οικονομικά με τα προγράμματα W, όπως και με το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών της WIND, Bring to Save.

* σε 48 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας