Το νέο ψυγείο της Samsung κάνει πράγματα που δε φαντάζεστε

Το Family Hub αποκτά νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGADGETS
14:30
09/01/2019
Το νέο ψυγείο της Samsung κάνει πράγματα που δε φαντάζεστε
6
loading

Η Samsung προσέθεσε μόλις πολλά περισσότερα τεχνικά γνωρίσματα στο «έξυπνο» ψυγείο της Family Hub, κάνοντάς το πραγματικά πανέξυπνο.

Το Family Hub 2019 περιλαμβάνει πια ασύγκριτη εμπειρία χρήστη στην ανασχεδιασμένη οθόνη του και η Samsung μας λέει πως ο κάτοχος μπορεί να το ρωτήσει όλες αυτές τις δύσκολες και άβολες ερωτήσεις! Και μάλιστα στη γλώσσα που μιλάει, φτάνει να μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και ιταλικά (από ευρωπαϊκές γλώσσες).

Οι απαντήσεις παρέχονται από τον ψηφιακό βοηθό της Samsung, το περίφημο Bixby, το οποίο είναι εδώ για να τα κάνει όλα εύκολα. Μίλα στο ψυγείο σου, μας λέει η εταιρία, και κάλεσε ταξί, ψάξε για συνταγές και προγραμμάτισε τον φούρνο. Εκείνο θα σε αναγνωρίσει και θα κατανοήσει κάθε ανάγκη σου. Το ψυγείο, πάντα!

Η καινοτόμα σειρά ψυγείων Family Hub πρωτοπαρουσιάστηκε το 2016, τότε όμως παρακολουθούσε απλώς τα ράφια και επικοινωνούσε με το σουπερμάρκετ παραγγέλνοντας ό,τι έλειπε. Την επόμενη χρονιά, η Samsung έκανε update στο λειτουργικό του ψυγείου και το 2018 του προσέθεσε και τον ψηφιακό βοηθό Bixby, δημιουργώντας ένα πραγματικό οικιακό οικοσύστημα έξυπνων και διασυνδεδεμένων ηλεκτρικών συσκευών.

Το Family Hub 2019 θέλει να μετατραπεί σε επίκεντρο του σπιτιού, μαζεύοντας την οικογένεια ολόγυρά του, καθώς διαθέτει πια εξελιγμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και συνδεσιμότητας. Αυτό που λέμε απλά-απλά ίντερνετ των πραγμάτων είναι εδώ!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Δηλαδή όταν κάνεις δίαιτα

  το ψυγείο θα αρνείται να σου ανοίξει την πόρτα;

 2. avatar Ασημίνα

  Να πάει και στην δουλειά το πρωι

 3. avatar Τι να το κάνεις…

  ...το tablet όταν έχεις ψυγείο...

 4. avatar Lazaros Triumph

  Και οι έξυπνες συσκευές χακάρονται...

 5. avatar Ellraiser

  Περιμενω το μοντελο που θα τυπωνει και χρημα!

 6. avatar Ωραια

  Θα μου κάνει πάρεα το ψυγείο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει