Η τεχνολογία είναι εδώ για να απλοποιήσει τις ζωές μας και λίγα γκάτζετ μπορούν να το περηφανεύονται αυτό περισσότερο από αυτές τις μικροσκοπικές συσκευούλες.

Γιατί αυτό που κάνουν είναι πραγματικά σπουδαίο, ιδιαίτερα αν στέκεσαι συχνά στην πόρτα έτοιμος να φύγεις και αναρωτιέσαι αν τα έχεις πάρει όλα: κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά, ταμπλέτα κ.λπ.

Ή την ομπρέλα σου γιατί θα βρέξει. Ή το laptop που χρειάζεσαι σήμερα πάση θυσία για κείνη την παρουσίαση. Αλλά και η τσάντα του γυμναστηρίου, έχει μέσα ό,τι θα χρειαστείς; Τα μικροπράγματα των παιδιών, είναι όλα στο αμάξι; Σκέψεις που ζητούν επίμονα απάντηση και καταλήγουν συνήθως σε μεγάλες ποσότητες άγχους!

Αυτό ακριβώς θέλει να θεραπεύσει η Adero, μια εταιρία από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ που εγγυάται πως δεν θα ξεχάσεις ή θα χάσεις ξανά τίποτα και ποτέ.

«Έξυπνο σύστημα οργάνωσης» το λέει και έχει μέσα του γερές δόσεις τεχνολογίας, καθώς πρόκειται για ένα σύστημα επικοινωνίας μεταξύ του ανθρώπου και των αντικειμένων του κόσμου του. Με τη βοήθεια των Smart Tags και των μικρότερων Taglets, η Adero προσφέρει έναν τρόπο που κάνει εύκολη τη ζωή όλων.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πάναπλος, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τα Smart Tags στα μεγάλα αντικείμενα που κουβαλάς μαζί σου, όπως την τσάντα ή τη βαλίτσα σου, και τα μικρότερα (Taglets) στα αντικείμενα που έχεις μέσα στην τσάντα, από φορητές συσκευές μέχρι και χαρτομάντιλα. Πλέον η τσάντα σου έχει μετατραπεί σε έξυπνη τσάντα και ξέρει τι ακριβώς έχει μέσα της. Και, κυρίως, πότε σταματά να το έχει!

Ακόμα και ειδοποιήσεις λαμβάνεις μέσω της εύχρηστης εφαρμογής της Adero, που σου επιτρέπει περαιτέρω να προγραμματίζεις τις μεταφορές των φορητών σου πραγμάτων με βάση το καθημερινό πρόγραμμα. Κι αν καταφέρεις να ξεχάσεις κάτι, το app θα σου στείλει notification πως είσαι έτοιμος να το αφήσεις πίσω σου…