Σε μια ακόμα συνεργασία μετά τη Vimeo προχώρησε το Dropbox. Η δημοφιλής υπηρεσία cloud storage με ανάρτηση στο επίσημο blog της, ανακοίνωσε πως είναι πια διαθέσιμη και στο Facebook, και συγκεκριμένα στα Facebook Groups.

Το Dropbox θα δίνει την δυνατότητα στα μέλη ενός Group να μοιράζονται αρχεία αλλά και να σχολιάζουν και να κάνουν «like» στα αρχεία που ανεβάζουν οι άλλοι χρήστες.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν προκειμένου να μπορούν να μοιραστούν αρχεία είναι να συνδέσουν το λογαριασμό τους στο Dropbox με το προφίλ τους στο κοινωνικό δίκτυο.

Τα αρχεία που ανεβαίνουν θα φαίνονται κανονικά στον τοίχο του Group όπου όλοι οι χρήστες θα μπορούν να τα κατεβάσουν αλλά και να τα επεξεργαστούν, ενώ η δυνατότητα προβολής τους θα είναι διαθέσιμη και από κινητές συσκευές.

Σε περίπτωση μάλιστα που οι χρήστες επεξεργαστούν κάποιο αρχείο που έχουν κάνει share, αυτό θα ανανεώνεται αυτόματα και στο κοινωνικό δίκτυο, όπως συμβαίνει και με την ιστοσελίδα του Dropbox.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από σήμερα σταδιακά σε όλους τους χρήστες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.