Η Toshiba Ελλάδος διοργανώνει μια ξεχωριστή εμπειρία από τις 2 μέχρι τις 12 Απριλίου 2012 (ώρες λειτουργίας: 12:00 με 20:00) για τους επισκέπτες του «The Mall Athens», δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα της Toshiba, να πάρουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες και ίσως να κερδίσουν ξεχωριστά δώρα από την Toshiba Europe GmbH.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στην τεχνολογία 3D χωρίς γυαλιά από έναν φορητό υπολογιστή της Toshiba και να παρακολουθήσουν βίντεο σε 3D TV. Επιπλέον, οι φανατικοί του gaming θα μπορούν να ζήσουν την υπέρτατη εμπειρία του FIFA 2012 σε μια τηλεόραση Toshiba με τη βοήθεια ενός XBOX.

Όσοι θέλουν μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Toshiba, δίνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία και απαντώντας σε πέντε ερωτήσεις για το brand και τα προϊόντα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μέσω κλήρωσης διαφορετικά δώρα από την Toshiba και την Microsoft.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης της Toshiba Ελλάδος να μυήσει το κοινό στην 3D τεχνολογία και τις συσκευές για να ενισχύσει την ψυχαγωγία που προσφέρουν δραστηριότητες όπως βίντεο, εικόνες και gaming. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συλλέξουν πληροφορίες για τα προϊόντα από τους ειδικούς της Toshiba.