proho.gr

Νέες εικόνες ήρθαν στην επιφάνεια από την υποτιθέμενη διάδοχο της ταμπλέτας της LG, G-Slate, που επιβεβαιώνουν ότι θα είναι μια συσκευή LTE.

Οι εικόνες από το νέο Optimus Pad έκαναν την εμφάνισή τους πριν από δυο περίπου εβδομάδες, ωστόσο η υποστήριξη για 4G ήταν ακόμα σαφής. Μία από τις νέες φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκε από την κορεατική ιστοσελίδα Cetizen, δείχνει σαφώς μία οθόνη εκκίνησης LTE.

Η ταμπλέτα φέρεται να περιλαμβάνει επεξεργαστή Snapdragon στα1.5GHz, οθόνη TFT 8,9 ιντσών με ανάλυση 1280×768, και 1GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα υπάρχει και υποδοχή για microSD. Θα διαθέτει επίσης στο μπροστινό μέρος μία κάμερα 1.3 megapixel και μία 8-megapixel στο πίσω, ενώ θα λανσαριστεί με λογισμικό Android 3.2.1 (Honeycomb) και λογικά όταν κυκλοφορήσει το ICS, θα επιδεχθεί την αντίστοιχη αναβάθμιση. Οι πληροφορίες αυτές ωστόσο μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημο δελτίο τύπου από την εταιρεία, δεν είναι επιβεβαιωμένες.

Και ενώ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το κόστος και την διαθεσιμότητα, οι φήμες ορίζουν την κυκλοφορία της μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πηγή: proho.gr