Με την ευκαιρία των 10 δισ. εφαρμογών, που κατέβασαν οι χρήστες των iPhone, iPad από το App Store, η Apple ανακοίνωσε τη λίστα των 10 κορυφαίων εφαρμογών σε κάθε χώρα. Πρώτες Ελληνικές στο Νο 3 και Νο 4 στην κατάταξη είναι 2 εφαρμογές της SmartApps!

Οι Έλληνες developers κατάφεραν να ξεπεράσουν πολύ μεγαλύτερες εταιρείες με πόρους και δεκάδες προγραμματιστές κάνοντας για ακόμα μια φορά αισθητή την παρουσία τους στο σύνολο των πωληθέντων εφαρμογών, αφού φλερτάρουν διαρκώς με τις πρώτες θέσεις στη μουσική κατηγορία.

Το Ραδιόφωνο και το iRadio δημιούργησαν μια ολόκληρη φιλοσοφία για το πως είναι η εμπειρία της ακρόασης ραδιοφώνου στις συσκευές της Apple. Για πρώτη φορά μέσα από τον Player ο χρήστης μπορούσε να πάρει κατευθείαν τηλέφωνο στο σταθμό που άκουγε, να στείλει εμαιλ και να επιλέξει σταθμό χωρίς να φύγει από την σελίδα (μέσω της μπάρας με τα επιλεγμένα βάση φίλτρων ραδιόφωνα) κάτι που πλησιάζει πολύ την πραγματική χρήση του ραδιοφώνου.

Η Apple στο παρελθόν είχε προτείνει τα iRadio και Ραδιόφωνο στην επίλεκτη κατηγορία News and Note worthy καθώς επίσης και είχε σηματοδοτήσει την κατηγορία της μουσικής με τα λογότυπα των εφαρμογών. Αυτά είναι για πολλούς developers όνειρο και επιβράβευση επιτυχίας!

Τα iRadio και Ραδιόφωνο συνεχίζουν να εξελίσσονται προσφέροντας στους χιλιάδες χρήστες τους την καλύτερη εμπειρία ραδιοφώνου στο iPhone.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει μια αναβάθμιση όπου όλοι οι υπάρχοντες χρήστες θα έχουν δωρεάν τη δυνατότητα να ηχογραφούν το αγαπημένο τους ραδιοφωνικό πρόγραμμα.

Τέλος η SmartApps ετοιμάζει μια εφαρμογή ιδιαίτερα ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ενδιαφέρουσα… περισσότερα σύντομα στο App Store!