Συναγερμός έχει σημάνει μετά την υπόθεση που αφορά τον κομμωτή από τα Βριλήσσια, ο οποίος παρακολουθούσε τις πελάτισσες στο κομμωτήριο αλλά και την κόρη της συζύγου του. Μετά τις αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας στο προσκήνιο έρχονται οι κρυφές κάμερες και το πώς μπορούμε να τις εντοπίσουμε σε περίπτωση που βρίσκονται στον χώρο μας.

Για τις κρυφές κάμερες μίλησε την Τετάρτη (13/12) ο πρόεδρος του «Internet Now», Νίκος Βασιλάκος, στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

«Μπορούμε να προστατευθούμε. Η πιο απλή συμβουλή είναι η πολύ καλή καθαριότητα στον χώρο. Αν καθαρίσεις πολύ καλά και όλες τις πλευρές η κάμερα θα βρεθεί στα ακροδάχτυλά σου. Είναι στοιχεία με φυσική υπόσταση. Όταν μπαίνεις σε χώρο που δεν είναι δικός σου, πρέπει να παρατηρήσεις πολύ καλά κάποια στοιχεία», είπε αρχικά ο Νίκος Βασιλάκος.

«Ο άνθρωπος αυτός απ΄ τα Βριλήσσια είχε ανάγκη να παράγει πρωτογενές περιεχόμενο. Πληρώνεται πάρα πολύ ακριβά το ερασιτεχνικό βίντεο ενός ανθρώπου που κάνει μπάνιο γυμνός. Είχα την τιμή να εκπαιδεύσω τους πρώτους ανθρώπους που μετά αποτέλεσαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από στοιχεία της δικογραφίας και της ανάκρισης έγινε ανταλλαγή με στικάκια. Οπότε το μυαλό κάποιου εύλογα πάει ότι μπορεί να έγινε κάποια διακίνηση» συμπλήρωσε.