Νέες λεπτομέρειες βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον κομμωτή που κατηγορείται ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησης που διατηρούσε στα Βριλήσσια.

Εργαζόμενη στο κομμωτήριο του μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και είπε πως «μια συνάδελφός μας, η πιο καινούργια που ο θεός την έστειλε, έτυχε και είδε στο κινητό του ανοιχτή την κάμερα εκείνη την ώρα. Το είδε σε live χρόνο. Και συνδύασε ότι ήταν το δικό μας μπάνιο, αναγνώρισε τις λεπτομέρειες, περίμενε να είναι απασχολημένος εκείνος για να πάει και να το διαπιστώσει ότι όντως είναι το μπάνιο μας και όντως υπάρχουν κάμερες, την είδε την κάμερα».

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Κινηθήκαμε με την αστυνομία απευθυνθήκαμε με το δικηγόρο μας, πήγαμε και στην ουσία τον έπιασαν επ’ αυτοφόρω να έχει εικόνα στο κινητό του. Δέχτηκαν την καταγγελία τριών και έσπευσαν άμεσα και βρήκαν αυτά που βρήκαν. Αυτό το υλικό έχει μαζευτεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Από τα αποτελέσματα θα δημιουργήσει και μια αναβάθμιση».

«Το έμαθα από το διαδίκτυο»

Η σύζυγός του κομμωτή μίλησε επίσης στην εκπομπή του Alpha και ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε τίποτα μέχρι και τη στιγμή της σύλληψης, ενώ πλέον ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο.

Με γυρισμένη την πλάτη και με τρεμάμενη φωνή, δήλωσε ότι παντρεύτηκαν το 2015 και πως όλες τις τεχνικές εργασίες στο σπίτι και το κομμωτήριο τις είχε αναλάβει ο κατηγορούμενος.

«Έκανε τα πάντα, ήταν μαραγκός, ηλεκτρολόγος, μόνος του έχτισε το κομμωτήριο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως έμαθε τι έγινε από το διαδίκτυο, μέσω ενός δημοσιεύματος που έστειλε μια φίλη της.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι τρομοκρατήθηκε και ζήτησε από την αστυνομία να ψάξει το σπίτι της για κρυφές κάμερες. Τελικά εντοπίστηκαν δύο κάμερες στο μέγεθος φακής, μία στο μπάνιο και άλλη μία στο δωμάτιο των παιδιών της.

«Πήρα την αστυνομία και ζήτησα να ψάξουν το σπίτι. Ήταν στο θερμοσίφωνα μέσα στο μπάνιο και στο δωμάτιο που κοιμούνται οι κόρες μου. Είναι πολύ μικρές κάμερες σαν φακή. Ήταν τυλιγμένες με μαύρη μονωτική ταινία από το καλώδιο της τηλεόρασης που πάει στο ρεύμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.